Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Bump Trio στο Jazzpoint

Ο ήχος των BUMP TRIO προέκυψε απo την ανάγκη τριών μουσικών νa εκφραστούν και να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσα μουσική. Με κύρια συστατικά όπως, το μπάσο, η κιθάρα καί τα τύμπανα, αλλά και την αγάπη τους για τον αυτοσχεδιασμό, έχουν δημιουργήσει το δικό τους ξεχωριστό ηχόχρωμα. Οι BUMP TRIO δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβρη τού 2011, ξεκίνησαν τζαμάροντας jazz stantards αλλά καί jazzοποιώντας γνωστά rock&pop κομμάτια, στήν συνέχεια γράφουν την δική τους μουσική, την οποία μοιράζονται με το κοινό στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Στους BUMP TRIO συμμετέχουν οι μουσικοί:

88975-179439.jpeg

Ο ήχος των BUMP TRIO προέκυψε απo την ανάγκη τριών μουσικών νa εκφραστούν και να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσα μουσική. Με κύρια συστατικά όπως, το μπάσο, η κιθάρα καί τα τύμπανα, αλλά και την αγάπη τους για τον αυτοσχεδιασμό, έχουν δημιουργήσει το δικό τους ξεχωριστό ηχόχρωμα.

Οι BUMP TRIO δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβρη τού 2011, ξεκίνησαν τζαμάροντας jazz stantards αλλά καί jazzοποιώντας γνωστά rock&pop κομμάτια, στήν συνέχεια γράφουν την δική τους μουσική, την οποία μοιράζονται με το κοινό στις ζωντανές τους εμφανίσεις.

Στους BUMP TRIO συμμετέχουν οι μουσικοί:

Παύλος Λογαράς – drums

Θανάσης Γουρούνας – bass

Μάριος Τζίτζηρας – guitar

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Προσέλευση 21:30

Ελεύθερη είσοδος

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ