Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Amateurboyz: "Zoo Parade" μασκέ πάρτι με τον Moscoman & Roi Talmor στο Kitty Cat

88755-179025.jpg

Οι Amateurboyz γιορτάζουν τις απόκριες με guest τον Moscoman, σε ένα νυχτερινό "Zoo Parade". Ντύσου άλογο, φλαμίνγκο, κατσαρίδα, αρκούδα, χέλι ή ότι άλλο σου βγάζει τα πιο animalistic ένστικτα σου! Από τις 12 τα μεσάνυχτα.

MOSCOMAN

Ξεκίνησε από το Τελ Αβίβ, όπου αναμείχθηκε με την τοπική καλλιτεχνική κοινότητα και συνεργάστηκε με τους Red Axes. Ζει στο Βερολίνο και παίζει σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Με κυκλοφορίες σε labels όπως τα I’m a Cliche, Relish και DOBW και remixes για καλλιτέχνες όπως οι Bot’ox και Acid Washed, ο Moscoman είναι ανάμεσα στους πρωτοπόρους της νέας ηλεκτρονικής σκηνής που έχουν επιρροές από ένα ευρύτερο φάσμα της μουσικής- rock, new wave αλλά και πιο μυστηριακά ακούσματα.

ROI TALMOR

O Roi Talmor γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα από το Βερολίνο. Παίζει σαν DJ από το 1998 στο Τελ Αβίβ, το Βερολίνο και άλλες… βροχερές πόλεις στην Ευρώπη. Μερικά από τα πιο γνωστά clubs στα οποία έχει εμφανιστεί είναι τα Tresor, Berghain, Αbout:blank, Club Maria, The Block. Σήμερα, τα DJ set του είναι ένα μείγμα από italo/new disco, acid, voodoo house και techno.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Μετά τις 00.00