Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Chris Eckman + Mητέρα Φάλαιναι Τυφλή στο six d.o.g.s

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ένας παλιός γνώριμος του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα show διαφορετικό απ’ ό,τι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια...

88025-177241.jpg

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ένας παλιός γνώριμος του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα show διαφορετικό απ’ ό,τι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια...

Ο Chris Eckman, γνωστός μας από τους θρυλικούς The Walkabouts, από την συνεργασία του με την Carla Torgenson (The Walkabouts) ως το ντουέτο Chris & Carla, αλλά και από τα πρόσφατα μουσικά του project των Dirtmusic και Distance, Light & Sky, επισκέπτεται για ακόμη μία φορά την χώρα μας, αυτή την φορά για να ανέβει στη σκηνή του six d.o.g.s. παρέα με το ωδικό κήτος της πόλης, την Μητέρα Φάλαινα Τυφλή.

Ο Eckman, που εδώ και μια δεκαετία, διαμένει και δραστηριοποιείται στην σχεδόν γειτονική μας Σλοβενία, έκανε την ηχητική μίξη στο πρόσφατο άλμπουμ της Φάλαινας "Ναυάγια στη Στεριά" (Πλαγκτόν Μουσικές Παραγωγές, 2014). Μαζί θα παρουσιάσουν κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ στο οποίο συνεργάστηκαν, ενώ το πολυμελές γκρουπ θα αποτελέσει και την οπισθοφυλακή του συνθέτη και τραγουδοποιού, σε τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας των Τhe Walkabouts αλλά και από τα προσωπικά του album, φτάνοντας μέχρι και το - προπέρσινο - “Harney County”.

Διηγήσεις από αμερικάνικα ερημοτόπια, σχέδια που καταρρίπτονται πανηγυρικά από την σκληρή πραγματικότητα και όνειρα για μία απρόσμενη φυγή προς κάτι καλύτερο, προς έναν τόπο μακρινό, τάχα φιλόξενο και δήθεν έτοιμο να υποδεχθεί θερμά τις όποιες φιλοδοξίες του καθενός μας, αλλά και ο χρόνος, αμείλικτος και ολισθηρός, όλα βρίσκονται μέσα στα τραγούδια του Chris Eckman, ο οποίος, όντας αυτόφωτος, προσφέρει λίγη από την αύρα του στο κήτος των πλούσιων ηχοχρωμάτων και της σχεδόν πεισματικής αισιοδοξίας της Μητέρας Φάλαινας.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Πόρτες: 21.00 | Έναρξη: 22.00

Περιορισμένη online προπώληση: €12

(αποκλειστικά στο http://catchthesoap.eventbrite.com/)

Υπόλοιπο προπώλησης/ταμείο: €15

Σημεία προπώλησης:

Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Αθήνα (τηλ: 210 3608 366)

Gorilla 11 - Θησέως 7, Μαρούσι (τηλ: 210 8069 800)

Off The Record - Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς (τηλ: 210 4190 230)

www.123tickets.gr

http://catchthesoap.eventbrite.com/