Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Βορριάδες στο Πέραν

«Οι Βορριάδες» εμφανίστηκαν στην Ελληνική μουσική σκηνή το 2005 και έκτοτε το συγκρότημα παίζει σε χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν τέτοιου είδους μουσική. Μουσική του Αιγαίου κυρίως, της Μικράς Ασίας, Κρήτης κ.α. Τα όργανα που χρησιμοποιούν είναι το βιολί, τα λαούτα, η τσαμπούνα. Κάθε ένας από τους μουσικούς έχει προσωπικές σπουδές (βυζαντινή, κλασσική κλπ,) είτε ως ερμηνευτές, είτε ως συνθέτες, ενώ παράλληλα διδάσκουν και σε ωδεία των Αθηνών.

87404-175963.jpg

«Οι Βορριάδες» εμφανίστηκαν στην Ελληνική μουσική σκηνή το 2005 και έκτοτε το συγκρότημα παίζει σε χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν τέτοιου είδους μουσική. Μουσική του Αιγαίου κυρίως, της Μικράς Ασίας, Κρήτης κ.α.

Τα όργανα που χρησιμοποιούν είναι το βιολί, τα λαούτα, η τσαμπούνα. Κάθε ένας από τους μουσικούς έχει προσωπικές σπουδές (βυζαντινή, κλασσική κλπ,) είτε ως ερμηνευτές, είτε ως συνθέτες, ενώ παράλληλα διδάσκουν και σε ωδεία των Αθηνών.

Ο βασικός λόγος ύπαρξης του σχήματος είναι η αγάπη τους για την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Η Παράδοση δεν είναι μουσείο…

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ώρα 22.30