Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Lower Parts: I-F w/ Αφφεκτ (Live) + Αστυτεκκ & Γ στο six d.o.g.s

Lower Parts: I-F w/ Αφφέκτ (Live) + Άστυτεκκ & Γ H αθηναϊκή δισκογραφική Lower Parts διανύει τον τρίτο χρόνο ζωής της μετρώντας έξι κυκλοφορίες, σε φορμά βινυλίου 12", επικεντρώμένη αρχικά στους Έλληνες παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής, από την ευρύτερη electronica μεχρι την acid/house, techno και electro. Οι κυκλοφορίες της διανέμονται σε ολο το κοσμο και στα σημαντικότερα δισκοπωλεία της Ευρώπης.

86741-174810.jpg

Lower Parts: I-F w/ Αφφέκτ (Live) + Άστυτεκκ & Γ

H αθηναϊκή δισκογραφική Lower Parts διανύει τον τρίτο χρόνο ζωής της μετρώντας έξι κυκλοφορίες, σε φορμά βινυλίου 12", επικεντρώμένη αρχικά στους Έλληνες παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής, από την ευρύτερη electronica μεχρι την acid/house, techno και electro. Οι κυκλοφορίες της διανέμονται σε ολο το κοσμο και στα σημαντικότερα δισκοπωλεία της Ευρώπης.

Το 2014 εκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο καθως οι κυκλοφορίες της εγχώριας κολλεκτίβας Anopolis οπως και αυτή του Andreas Gehm, ενος απο τους σημαντικότερους παραγωγους της acid house, απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια και συμπεριελήφθησαν σε DJ sets καταξιωμένων και σημαντικών παραγωγων της ευρύτερης techno και house σκηνής, όπως Laurent Garnier, DJ TLR, Josh Wink, Mike Denhert αλλά και σε airplays απο σταθμούς οπως NTS, Intergallactic κ.α. Το 2015 βρισκει την εταιρεία να ετοιμάζει το solo EP του DJ Stingray αλλα και συμμετοχές παραγωγών οπως Jamal Moss, Tx Connect και Perseus Traxx καθώς και αυτές ελλήνων παραγωγων οπως οι AΦΦΕΚΤ, Drum Machinee, Audio Plagio κ.α. Στην πρώτη βραδυά της εταιρείας για την φετινή σεζόν στο Gig Space του six d.o.g.s, προσκαλούν τον θρυλικό Ολλανδό DJ, I-F.

O βετεράνος DJ από τις Κάτω Χώρες, είναι ο founder της cult ραδιοφωνικής κοινότητας CBS, αλλά και η κινητήριος δύναμη πίσω από τον Intergalactic FM, τον ραδιοσταθμό, από την Ολλανδική Δυτική Ακτή που προβάλλει παλιούς, καινούργιους, σπάνιους και obscure ήχους από το italo, εώς το techno, όντας online 24/7. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο I-F, τρέχει δύο επιδραστικά labels, τις Viewlexx και Murdercapital. Το πάθος του για τον ήχο και την ηλεκτρονική μουσική, λάμπει σε κάθε DJ set που παίζει ανα τον κόσμο.

Μαζί του ο ΆΦΦΕΚΤ ,σε ένα audio-visual act απο το ηχητικό project του designer Γιωργου Σειρηνίδη, το οποίο θα κινηθεί απο την ατμοσφαιρίκή techno, μέχρι και την acid/house, καθώς και οι Astytekk & Γ, συντελεστές της Lower Parts, σε DJ sets αποκλειστικά με βινύλια σε oldschooll break beat, electro, acid House και techno ρυθμούς.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μετά τα μεσάνυχτα

Είσοδος 6 euro