Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

"Πίσω από τις βροχές" του Πάνου Γουργιώτη στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη

86054-173575.jpg

Συναυλία-Παρουσίαση νέου δίσκου

"Πίσω από τις βροχές" του Πάνου Γουργιώτη

Συμμετέχουν: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Φάμελλος,

Δέσποινα Ολυμπίου, Κόμης Χ, Ελισσάβετ Καρατζόλη

Ο γνωστός τραγουδοποιός Πάνος Γουργιώτης ταξιδεύει από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα για μία και μόνο εμφάνιση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με την ευκαιρία της κυκλοφορίας στην Ελλάδα του νέου του δίσκου "Πίσω από τις βροχές".

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στις 21:00, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά! Ο γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη φωνή Πάνος Γουργιώτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει, εργάζεται και δημιουργεί στις Βρυξέλλες, θα ταξιδέψει στην Αθήνα, για μία και μόνο συναυλία, στο χώρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την ευκαιρία της κυκλοφορίας στην Ελλάδα του νέου του δίσκου με τίτλο "Πίσω από τις Βροχές".

Τα τραγούδια του δίσκου "Πίσω από τις βροχές" του Π. Γουργιώτη είναι: Η τελευταία σταγόνα, Εκεί να σε δω, Όσα με κρατάνε εδώ, με την Δέσποινα Ολυμπίου, Το μόνο που ξέρω, Ένας αέρας ζεστός, Πίσω από τις βροχές, με τον Μανώλη Φάμελλο, Άλλος ουρανός, με τον Κόμη Χ, Κορίτσι, Όλα εκείνα που ξέχασα, Ήρωας, με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ψάξε με, Της κάθε ξενιτιάς, με την Ελισάβετ Καρατζόλη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου, Άδειο σπίτι.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ώρα 21.00

Αίθουσα: Θέατρο

Είσοδος Ελεύθερη. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 2103418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας