Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

The Walking Hats στο Jazzpoint

Οι «Walking Hats» είναι ένα καινούριο δυναμικό Organ Quartet, ειδικά φτιαγμένο για προγράμματα που συνδυάζουν τη χορευτική αίσθηση και την εκλεκτότερη jazz-standards παράδοση των τελευταίων δεκαετιών. Επικεντρώνουν το παίξιμο τους στο μοντέρνο swing , αλλά και σε όλη εκείνη την πρώτη μυθική εποχή του swing, από τα προπολεμικά χρόνια μέχρι τα 70’s. H πρότασή τους χαρακτηρίζεται από σύγχρονες, ανάλαφρες, «γεμάτες» ενορχηστρώσεις που φέρνουν νέο αέρα στα παλιά, γνωστά, αγαπημένα θέματα.

84995-171554.jpeg

Οι «Walking Hats» είναι ένα καινούριο δυναμικό Organ Quartet, ειδικά φτιαγμένο για προγράμματα που συνδυάζουν τη χορευτική αίσθηση και την εκλεκτότερη jazz-standards παράδοση των τελευταίων δεκαετιών. Επικεντρώνουν το παίξιμο τους στο μοντέρνο swing , αλλά και σε όλη εκείνη την πρώτη μυθική εποχή του swing, από τα προπολεμικά χρόνια μέχρι τα 70’s.

H πρότασή τους χαρακτηρίζεται από σύγχρονες, ανάλαφρες, «γεμάτες» ενορχηστρώσεις που φέρνουν νέο αέρα στα παλιά, γνωστά, αγαπημένα θέματα.

Το σχήμα αποτελείται από νέους αλλά και καταξιωμένους jazzers με σταθερή παρουσία στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Έχοντας διάθεση για πειραματισμό, καινοτομία και ανανέωση, συνεργάζονται και συνδημιουργούν μία «χρονομηχανή» που μπορεί να μας ταξιδέψει στο παρελθόν χωρίς να χάνει την επαφή με το παρόν.

Μαρίζα Νειάδα - Vocals

Κωνσταντίνος Χειμαριός - Guitar

Σεραφείμ Μπελλος – Drums

Τίμος Κορρές – hammond organ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ώρα προσέλευσης 22:00 - 22:30

Μουσική είσοδος 5€

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ