Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Το Ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων πάει Μέγαρο Πανηγυρική κάθοδος του Ηπειρώτικου Πολιτισμού στην Αθήνα εξ Ιωαννίνων ορμώμενη. Αριστουργηματικές φορεσιές & κοσμήματα έως 100 ετών θα μεταφερθούν από τα Γιάννενα για την παρασταση.

80417-162397.JPG

Το Ιστορικό Λύκειο Ελληνίδων πάει Μέγαρο

Πανηγυρική κάθοδος του Ηπειρώτικου Πολιτισμού στην Αθήνα εξ Ιωαννίνων ορμώμενη. Αριστουργηματικές φορεσιές & κοσμήματα έως 100 ετών θα μεταφερθούν από τα Γιάννενα για την παρασταση.

Το Λύκειο Ελληνίδων (Παράρτημα Ιωαννίνων έτος ίδρυσης 1921) με απόλυτη συνέπεια στα ιδανικά που υπηρετεί, τη διάδοση και την καλλιέργεια της λαϊκής χορευτικής και μουσικής παράδοσης έχει εξασφαλίσει την ηθική δικαίωση και έχει αποθησαυρίσει στην ιματιοθήκη του πολύτιμες αυθεντικές παραδοσιακές ενδυμασίες που θα τέρψουν την όραση και την ψυχή σας.

Οι θεατές την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 θα παρακολουθήσουν μια παράσταση που θα αναδείξει την επιβίωση παλαιών τεχνικών και ηχοχρωμάτων στην σύγχρονη οργανοταξία της ηπειρώτικη παραδοσιακής μουσικής. Τον σχεδιασμό έχει κάνει ο ζωντανός θρύλος του κλαρίνου, Πέτρο - Λούκας – Χαλκιας και θα παρουσιαστεί με δεξιοτέχνες του κλαρίνου, Σταύρος Καψάλη, Νίκο Φιλιππίδη, Γιώργο Κωτσίνη, Χαράλαμπο Χαλκιά και καταξιωμένους τραγουδιστές : Αντώνης Κυρίτσης, Σάββας Τσιάτρας, Κώστας Τζίμας, Παγώνα Αθανασίου, Ανθούλα Νούση, Γιάννης Καψάλης, Δημήτρης Υφαντής.

Την μουσική επιμέλεια έχει ο δεξιοτέχνης και μουσικολογος Γιώργος Κοτσίνης

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Τηλ. 2107282333, www.megaron.gr

Τιμές εισιτηρίων: 18(φοιτητικό), 20, 30, 38, 50 Ευρώ.