Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

B.D.Foxmoor στην Αρχιτεκτονική

80148-161863.jpg

Ο B.D.Foxmoor παρουσιάζει...

Ο ιδρυτής των Active Member, o εμπνευστής του low bap κινήματος και τρόπου και στιχουργός τόσων και τόσων τραγουδιών, συγκεντρώνει τον «πλούτο» του σε τέσσερις Παρασκευές μέσα στον Νοέμβριο.

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου

Για αρχή, ένα «οδοιπορικό» στη δισκογραφία του Μιχάλη Μυτακίδη (Μέρος 1ο) και ενδιάμεσα καλεσμένοι οι Demon ST8, Παράφρων Θίασος και Dj set από τον DJ K (beatmaking, funk, soul, hiphop classics). Οι «3 θεματοφύλακες» το project που έχει στήσει αυτό το φθινόπωρο και αλώνισε όλες τις μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα, με τον Βέβηλο από Βαβυλώνα, τον Stab των Noova Groova, τον MCD, και τον ίδιο τον B.D.Foxmoor θα παρουσιαστεί τελευταία φορά. Το συγκεκριμένο project κάθε φορά μεταλλάσσεται, εξελίσσεται και ανατρέπεται πιασμένο από τις πρωτότυπες ρίμες, τους αυτοσχεδιασμούς και την ένταση της στιγμής...

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου

Η συνέχεια σε αυτό το μουσικό ξεδίπλωμα είναι η παρουσίαση του νέου album του B.D.Foxmoor “Veterapnos”, μια ενότητα τραγουδιών που ο ίδιος δουλεύει τους μήνες που ακολούθησαν την έκδοση του album των Active Member “Cosmos Alivas”. Περισσότερα στη σκηνή και στο ανοιχτό μικρόφωνο. Που με πολύ συγκίνηση θα μοιραστεί η Sadahzinia με τον Οδυσσέα των Razastarr την ίδια Παρασκευή του Νοεμβρίου. Αμφότεροι θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία σε μια σπάνια συνεύρεση αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για αδέρφια με δική του πορεία και ιστορία ο καθένας σε «τούτη τη» Hiphopoly». To μικρόφωνο τη βραδιά αυτή θα περάσει και από τον μεγάλο γιο του B.D.Foxmoor τον Ramon που σχεδόν παράλληλα μεγαλώνει με αυτό που ορίζουμε 22 χρόνια τώρα ως lowbap... Η βραδιά θα κλείσει με Dj set από τον MCD, ιστορικά τον πρώτο Dj των Αctive Member.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Το μέρος 2ο του μουσικού «οδοιπορικού» στην δισκογραφία του B.D.Foxmoor με τον ίδιο να κρατάει το μικρόφωνο και να το αφήνει μονάχα όταν πια η φωνή του έχει αγγίξει και την τελευταία ψυχή μέσα στο χώρο της Αρχιτεκτονικής. Από το 1992 ως το 2014 το ταξίδι είναι τόσο μακρύ και έχει τόση ποικιλία σε ακούσματα, στίχους, ήχους, συναίσθημα, ενώ η δημιουργική καταγραφή της ιστορίας μέσα από τους στίχους του Μυτακίδη δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ξανά μαζί του ο MCD - ήρθε για να μείνει στην low bap παρέα, και απ’ τη σκηνή θα περάσουν οι Ground Zero από την Θεσσαλονίκη και οι Στιχοπλοκές από το Αγρίνιο. Δύο γκρουπ που τα τελευταία χρόνια έχουν όμορφα και ολοκληρωμένα δείγματα δουλειάς ενώ έχουν επανειλλημένα συμμετοχές σε συναυλίες του B.D.Foxmoor και του Low Bap Foundation. Άλλωστε, πάντα υπήρχε μια ζωτική μουσική σχέση με γκρουπ απ’ όλη την Ελλάδα και αυτό έρχεται να τονίσει η συμμετοχή των δύο αυτή την Παρασκευή. Οι Noova Groova που θα πάρουν τη σκυτάλη για την βραδιά, είναι η νέα πρόταση παραγωγής του Μιχάλη Μυτακίδη, με συμμετοχές από τον Stab και τον Dj K. Ο Dj Found αναλαμβάνει τον επίλογο της βραδιάς, αλλά δεν είναι και σίγουρο! Πάντα ο Foxmoor έχει τον τελευταίο λόγο ή στίχο!

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου

Το alter μουσικό ego του B.D.Foxmoor μόνο για τ’ αυτιά σας αυτή την τελευταία Παρασκευή. Η νεκρή μάγισσα, La Bruja Muerta, το project τριλογία, που μάγεψε πολλούς και σίγουρα μαγεύει κι άλλους κάθε φορά που ακούγεται το σπάραγμα του «Θα σε καρτερώ» και όχι μόνο. Αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί με τη συνδρομή και ενός νεου δυνατού σχήματος, τωνAlivas, που θα πλαισιώνει τον B.D.Foxmoor όταν θα παρουσιάζει στο εξής τραγούδια της bruja. Πρεμιέρα λοιπόν, μιας νέας συνεργασίας του Foxmoor που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αρχιτεκτονική. Και κόντρα «στα λόγια που κυκλώσαν το σκοτάδι» τη βραδιά αυτή θα τιμήσει και η συμμετοχή της Veronika Harcsa –καλύτερη φωνή στο φεστιβάλ Fringe, τα άλμπουμ της έχουν κατ’ επανάληψη βραβευθεί ως τα καλύτερα jazz album της χρονιάς, έχει μια συμμετοχή στον δίσκο της Sadahzinia “Σάρμα»ενώ είχε συμμετοχή μαζί με τον Eric Truffaz στο φεστιβάλ των Active Member στο Τεχνοπολις το 2013 με μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς. Τη βραδιά αυτή θα παρουσιάσει και τραγουδια που φτιάχνει μόνη της με μια τετρακάναλη λουπιέρα και μόνο όργανο τη φωνή της! Ένα ξωτικό στην Αρχιτεκτονική που δεν πρέπει να χάσετε. Την βραδιά θα πλαισιώσει και ο Alex K (Αλέξης Καλοφωλιάς) τραγουδιστής και ηγέτης των ιστορικών Last Drive, που θα μας τραγουδήσει με μια ακουστική κιθάρα μόνο.ι Μία special guest εμφάνιση θα κάνει και η μοναδική και απερίγραπτη φωνή και παρουσία της Γιώτας Γιάννα.

Τα λόγια τελειώνουν όταν αναλαμβάνει η ψυχή, η μουσική κι ο στίχος.

Να είστε εκεί, οι βραδιές αυτές είναι δουλεμένες με νοιάξη κι έχουν ανάγκη καλή παρέα...

Τις Παρασκευές 7, 14, 21 και 28 / 11 /2014

είσοδος: 10 ευρώ


Έναρξη: 22.00