Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Nayra στο Faust

80056-161682.jpg

"8-track" είναι ο τίτλος του ολοκληρωμένου album της που αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου από τη The Sound of Everything.

Η NAYRA (Πηγή Κωνσταντίνου) μετά από συνεργασίες με διάφορους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και ο Craig Walker (πρώην frontman των Archive) και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίοι έχουν τραγουδήσει στίχους της, αλλά και τη συνεργασία της με Έλληνες σκηνοθέτες, όπως ο Νίκος Περάκης, στα soundtracks διαφόρων ταινιών, μας παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό μουσικό project, σε στίχους και μουσική της ίδιας.

Το debut single "While the years are passing by", κυκλοφόρησε ψηφιακά στα τέλη του 2013 και συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Radio Spectrum της Cobalt, δίπλα στα πιο δημοφιλή ονόματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, ενώ το επόμενο κομμάτι προστέθηκε στο "παζλ" τον Ιούνιο του 2014, με το single "Where Are You Now (Hey Hey), σε παραγωγή του Ηρακλή Αναστασιάδη (GAD., Solifer, Dark En Ciel). Με έναν ήχο προσωπικό που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα “είδη” και “κατηγορίες”, κινείται με άνεση και μελωδικότητα από μελαγχολικούς (down tempo) ηλεκτρονικούς ήχους σε πιο έντονες ποπ/ροκ γραμμές που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο και “αιχμηρό” της στίχο.

Τη NAYRA πλαισιώνουν οι: Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βασίλης Θεοδωρόπουλος (μπάσο), Άκης Γαβαλάς (ντραμς), Ευτύχιος Γιαννακούρας (ήχος).

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Ώρα έναρξης: 22.30

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ