Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Kenny Barron & Dave Holland στο Gazarte

O σπουδαίος πιανίστας και εννέα φορές υποψήφιος για Grammy, Kenny Barron συναντάει, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Gazarte, τον Dave Holland, έναν από τους σημαντικότερους κοντραμπασίστες και συνεργάτη των θρύλων της jazz, Miles Davis, Chick Corea, Sam Rivers και Antony Braxton. Στο πλαίσιο της περιοδείας τους σε Ευρώπη και Αμερική, οι δύο βιρτουόζοι και σπουδαίοι συνθέτες κάνουν στάση στην Αθήνα για να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ, “The Art of Conversation” που μόλις κυκλοφόρησε από την Impulse! Records.

79616-160853.jpg

O σπουδαίος πιανίστας και εννέα φορές υποψήφιος για Grammy, Kenny Barron συναντάει, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Gazarte, τον Dave Holland, έναν από τους σημαντικότερους κοντραμπασίστες και συνεργάτη των θρύλων της jazz, Miles Davis, Chick Corea, Sam Rivers και Antony Braxton.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους σε Ευρώπη και Αμερική, οι δύο βιρτουόζοι και σπουδαίοι συνθέτες κάνουν στάση στην Αθήνα για να παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ, “The Art of Conversation” που μόλις κυκλοφόρησε από την Impulse! Records.

Η συνεύρεση των δύο καλλιτεχνών στο studio και στη σκηνή αποτελεί μία ακόμα ιστορική στιγμή στον κόσμο της τζαζ.

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: A ζώνη: 55€ | Β ζώνη: 45€ | Όρθιοι: €25

Ταμείο: A ζώνη: 58€ | Β ζώνη: 48€ | Όρθιοι: €28

Προπώληση εισιτηρίων: Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876