Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ηρώ Σαΐα & Σταύρος Σιόλας στο Χαμάμ

Η Ηρώ Σαΐα και ο Σταυρός Σιόλας, δύο φωνές με έντονα προσωπικό στίγμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα που αντλεί την έμπνευση του από τις ρίζες της μουσικής μας παράδοσης και φτάνει μέχρι την σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιΐα και την προσωπική τους δισκογραφία. Η Ηρώ Σαΐα ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι μέσα από την Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη για να διαγράψει σύντομα την δική της πορεία με σημαντικές συνεργασίες.

79614-160843.jpg

Η Ηρώ Σαΐα και ο Σταυρός Σιόλας, δύο φωνές με έντονα προσωπικό στίγμα, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα που αντλεί την έμπνευση του από τις ρίζες της μουσικής μας παράδοσης και φτάνει μέχρι την σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιΐα και την προσωπική τους δισκογραφία.

Η Ηρώ Σαΐα ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι μέσα από την Σπείρα-Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη για να διαγράψει σύντομα την δική της πορεία με σημαντικές συνεργασίες.

Ο Σταυρός Σιόλας ξεχώρισε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης κερδίζοντας από κοινό και επιτροπή το βραβείο καλύτερου τραγουδιού αλλά και ερμηνείας με το τραγούδι «Της Άρνης το νερό».

Μαζί με την Ηρώ Σαΐα και τον Σταύρο Σιόλα παίζουν οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτιδης (πιάνο), Σοφία Μουλακάκη (μπαγιάν), Δημήτρης Καζάνης (βιολί).

Παρασκευές 24 & 31 Οκτωβρίου 2014