Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Lower Cut στο six d.o.g.s.

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου οι Lower Cut γιορτάζουν στο six d.o.g.s την επίσημη κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δουλειάς τους, με τίτλο “Off my Head” από την Puzzlemusik. Η μουσική των Lower Cut κινείται στον ευρύτερο χώρο του alternative, με σαφείς προεκτάσεις στην dream rock/shoegaze/post σκηνή. Στο κυριακάτικο live τους θα παρουσιάσουν ολόκληρο το “Off My Head” καθώς και παλαιότερο υλικό.

79513-160642.jpg

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου οι Lower Cut γιορτάζουν στο six d.o.g.s την επίσημη κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δουλειάς τους, με τίτλο “Off my Head” από την Puzzlemusik.

Η μουσική των Lower Cut κινείται στον ευρύτερο χώρο του alternative, με σαφείς προεκτάσεις στην dream rock/shoegaze/post σκηνή. Στο κυριακάτικο live τους θα παρουσιάσουν ολόκληρο το “Off My Head” καθώς και παλαιότερο υλικό.

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνή), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα, samples, programming), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο, πλήκτρα, programming) και Βασίλης Μπάλδος (ντραμς).

Την συναυλία θα ανοίξει ο Χρήστος Αλεξόπουλος, ιδρυτής και ιθύνων νους της Puzzlemusik, σε μια από τις σπάνιες πλέον προσωπικές εμφανίσεις του, παρουσιάζοντας ένα ημίωρο solo set με πιάνο, tapes και found sounds.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ώρα 21.30

Είσοδος ελεύθερη 

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ