Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Boogie Belgique στο six d.o.g.s.

79504-160634.jpg

Ο Up 'n' Loud παρουσιάζει την μπάντα Boogie Belgique, που επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα ξεχωριστό show στο six d.o.g.s., τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου με support act τους dj Booker και dj Snatch. Ο mr. Boogie κατά κόσμο Oswald Cromheecke, ιθύνων νους του συγκροτήματος και τα υπολοιπα μέλη θα έχουν πάρει θέσεις για μια βόλτα με όχημα ιδιαίτερα jazzy samples, μπλεγμένα με «γεμάτα» vintage drum breaks, τα οποία δημιουργούν μια old school αστική ατμόσφαιρα.

Έχοντας κερδίσει διεθνή αναγνώριση συμμετέχοντας σε δεκάδες festivals στην Ευρώπη και αφού άνοιξαν τις δύο συναυλίες των Thievery Corporation το περασμένο καλοκαίρι, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Boogie Belgique διανύουν την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας τους. Ένα μίγμα από προ-ηχογραφημένα samples και ζωντανής μουσικής, παλιών και νέων ήχων, μια αίσθηση νοσταλγίας διανθισμένη όμως από καινοτόμα ηχητικά στοιχεία.

Ο mr. Boogie περιγράφει τους ήχους της μπάντας του ως ένα ταξίδι σε abstract hip-hop/funk/electroswing ρυθμούς γεμάτο upbeat tracks κι έχει επηρεαστεί από dj & παραγωγούς όπως οι Parov Stelar, Poldoore και Pretty Lights.

Tα τελευταία 15 χρόνια ο dj Snatch ραδιοφωνικός παραγωγός, dj και remixer dj, τα τελευταία χρόνια έγινε ευρύτερα γνωστός με τα remix του, με το «Party» του Μonsieur Minimal και το «Βαριέμαι» της Μαίρη Λω. Τα dj set του χαρακτηρίζονται ως freestyle, έχει μοιραστεί τη σκηνή με τους Stereo Mc's , Cayetano , Suonho , Nym , Panama Cardoon , RSN , Upnloud djs.

O DJ Booker είναι Έλληνας παραγωγός και DJ, που έχει μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι DJ Krush, Bonobo, DJ Shadow, Madilb, Q Bert, GZA, Free The Robots, Gonjasufi, The Gaslamp Killer, J Rocc, Masta Ace, Digital Mystikz και πολλούς ακόμα. Γνωστός για το scratching του και το blending στα DJ sets του, έχει πλέον καθολική αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχοντας δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό ήχο, έχει συνεργαστεί με αρκετούς local καλλιτέχνες όπως οι Cayetano, Info , Fulleffekt team. Μέλος του web radio "Paranoise" και συνιδρυτής της Breathe Records μαζί με τον Fleck, είναι μόνο μερικά απ' τα πράγματα που κάνουν τον τον DJ Booker να ξεχωρίζει.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήρια

Προπώληση: τα πρώτα 100 εισιτήρια: 10€

Προπώληση/Ταμείο: 13€

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ