Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Redshape Live με Mr.Statik + Zorz vs Miltiades στο six d.o.g.s.

Πρώτη επίσημη για τα club nights του six d.o.g.s με επίτιμο καλεσμένο τον Γερμανό Redshape σε live εμφάνιση αλλά και το απαραίτητο συμπλήρωμα από εγχώρια ταλέντα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο μασκοφόρος παραγωγός επισκέπτεται το gig space της οδού Αβραμιώτου. Τα τελευταία χρονια ζει στο Βερολίνο όπου εξελίσει διαρκώς τον ήχο του με στοιχεία από Detroit techno, electro, acid ακόμα και house. Αποτέλεσμα είναι μια εντελώς σύγχρονη version του old school ήχου και live sets που χαρακτηρίζονται από μια οργανική αίσθηση live jamming και σπάνια μοιάζουν το ένα με το άλλο.

77173-155449.jpeg

Πρώτη επίσημη για τα club nights του six d.o.g.s με επίτιμο καλεσμένο τον Γερμανό Redshape σε live εμφάνιση αλλά και το απαραίτητο συμπλήρωμα από εγχώρια ταλέντα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο μασκοφόρος παραγωγός επισκέπτεται το gig space της οδού Αβραμιώτου. Τα τελευταία χρονια ζει στο Βερολίνο όπου εξελίσει διαρκώς τον ήχο του με στοιχεία από Detroit techno, electro, acid ακόμα και house. Αποτέλεσμα είναι μια εντελώς σύγχρονη version του old school ήχου και live sets που χαρακτηρίζονται από μια οργανική αίσθηση live jamming και σπάνια μοιάζουν το ένα με το άλλο.

Μετά το album του στην περίφημη Running Back το 2012, συνέχισε με κυκλοφορίες σε labels όπως τα Delsin, Styrax Leaves και Music Man. Οι ζωντανές του εμφανίσεις έχουν πυκνώσει τα τελευταία χρόνια, ενώ τη μουσική του παίζουν DJs όπως οι Laurent Garnier, Josh Wink, Âme και Cassy.

Μαζί του o Mr. Statik, resident των club nights του six d.o.g.s. αλλα και οι Zorz, μέλος του Re:Form και εξαιρετικός DJ, σε back2back set, με τον μουσικό παραγωγό Miltiades.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ώρα 23.55

Είσοδος 5 ευρώ