Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ghostface Killah και Inspectah Deck στο Floyd

Ghostface Killah και Inspectah Deck στο Floyd

Δύο θρυλικά μέλη των Wu-Tang Clan, ο Ghostface Killah και ο Inspectah Deck, έρχονται στην Αθήνα στη σκηνή του Floyd.

Οι Wu-Tang Clan, το μεγαλύτερο rap γκρουπ όλων των εποχών, αποτελούνται από τους εξής οκτώ MCs: RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God και Masta Killa. Μέχρι τον θάνατό του το 2004, συμμετείχε και ο Ol’ Dirty Bastard. Ο Ghostface Killah, ο Method Man και ο Ol’ Dirty Bastard ήταν οι τρεις MCs που ξεχώρισαν αμέσως από το υπόλοιπο κλαν και έλαμψαν και ως solo καλλιτέχνες. Η διαμάχη για το ποιος είναι ο “καλύτερος” MC του κλαν, ανάμεσα στον Ghostface Killah και τον Method Man, παραμένει διαχρονική στους φίλους της rap μουσικής.

Ο Ghostface Killah είναι ένας ζωντανός θρύλος της rap, όχι μόνο για τη συμμετοχή του στους Wu-Tang αλλά και για τη διαχρονική του παρουσία ως solo rapper τα τελευταία 30 χρόνια. Το βιογραφικό του μιλάει από μόνο του: όλα τα κλασικά άλμπουμ των Wu-Tang (36 Chambers, Wu-Tang Forever, The W κ.α.), 13 solo albums (Ironman, Supreme Clientele, Fishscale κ.α.), και δεκάδες συνεργασίες με αστέρια της μαύρης μουσικής, όπως η Mary J. Blige, η Beyoncé, η Missy Elliott, o Nas, ο Kanye West, ο Kendrick Lamar, o Busta Rhymes, οι Mobb Deep, αλλά και με μουσικούς άλλων μουσικών ειδών, όπως με το jazz τρίο Bad Bad Not Good.

Ο Inspectah Deck, γνωστός για τους ευφυείς και αιχμηρούς στίχους του, είναι ένα από τα πιο καθοριστικά μέλη των Wu-Tang. Η συμβολή του σε κλασικά κομμάτια όπως το “Triumph”, το “Protect Ya Neck” και το “C.R.E.A.M.”, έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του hip-hop. Εκτός από τους Wu-Tang, έχει κυκλοφορήσει εξαιρετικές solo δουλειές, ενώ μαζί με το δίδυμο 7L & Esoteric δημιούργησαν το supergroup Czarface.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Ghostface Killah και Inspectah Deck στο Floyd
Ghostface Killah και Inspectah Deck στο Floyd
23/11/2024

Σάββατο 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Early Birds - Limited : 28€, Presale - Phase 1: 35€, Presale - Phase 2 / Door: 40€.