Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μάριος Φργκούλης: «Symphony Of Life» στο Ηρώδειο

Μάριος Φραγκούλης
Μάριος Φργκούλης: «Symphony Of Life» στο Ηρώδειο

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στο Ηρώδειο ερμηνεύοντας τη δική του «Συμφωνία» για τη Ζωή, με καλεσμένη τη διακεκριμένη Αμερικανίδα σοπράνο Larisa Martinez. 

Με τη συνοδεία της «Φιλαρμόνια Ορχήστρας Αθηνών» υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη, ο διεθνής τραγουδιστής παρουσιάζει το «Symphony Of Life», ένα πρόγραμμα που παρομοιάζει τη ζωή με ένα συμφωνικό έργο. Όπως ένα συμφωνικό έργο αποτελείται από συγκεκριμένα μέρη και ερμηνεύεται από ένα σύνολο απόλυτα συγχρονισμένων οργάνων, έτσι και η ζωή είναι ένα παιχνίδι ισορροπίας και αρμονίας.

Στο «Symphony Of Life» τα τραγούδια υμνούν την αρμονία της ζωής και τις αξίες που τη νοηματοδοτούν. Τραγούδια για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη, τη ζωή, διαλεγμένα με προσοχή -όχι μόνο από τη δισκογραφία του καλλιτέχνη- αλλά και από το παγκόσμιο ρεπερτόριο, συνθέτουν τη «Συμφωνία της Ζωής» που επιθυμεί να παρουσιάσει στο κοινό ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο Μάριος Φραγκούλης έχει αναμετρηθεί με πολλά είδη μουσικής, δίνοντας συναυλίες σε μερικά από τα σημαντικότερα θέατρα στον πλανήτη. Ο ίδιος έχει παίξει στο θέατρο, ενώ μετρά συνεργασίες με κορυφαίους  καλλιτέχνες, ορχήστρες και μαέστρους. Όλα αυτά δεν του στερούν ποτέ το χρόνο που αφιερώνει σε φιλανθρωπική δράση, κάτι που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Η Larisa Martinez, Αμερικανίδα σοπράνο με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις στα Carnegie Hall και Kennedy Center, ενώ έχει ενσαρκώσει τους ρόλους της Violetta (La Traviata) και Maria (West Side Story) ανάμεσα σε πολλούς άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην όπερα και το μιούζικαλ. Έχει συνεργαστεί με τον Andrea Bocelli και τον Joshua Bell, ενώ το 2016 βραβεύτηκε από την Metropolitan Opéra.

Για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται στο κοινό μία αξέχαστη συναυλία κάτω από τον Βράχο της Ακρόπολης.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Μάριος Φραγκούλης
Μάριος Φργκούλης: «Symphony Of Life» στο Ηρώδειο
03/10/2024

Πέμπτη 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

από 20€, εισιτήρια ΑμεΑ με 20€ στο τηλέφωνο 2107234567