Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Skillet έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Floyd

Οι Skillet έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Floyd

Στα πλαίσια της διεθνούς περιοδείας 2024 οι Skillet, μια από τις πιο γνωστές αμερικάνικες numetal μπάντες, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι θαυμαστές των Skillet θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους καθώς και νέα κομμάτια από το τελευταίο τους άλμπουμ DOMINION!

Οι Skillet καταγράφουν την ιστορία τους ως ροκ μπάντα με μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως τον 21 αιώνα συνδυάζοντας στην μουσική τους hard rock, συμφωνικό ροκ και άλλα είδη rock. Δυο φορές υποψήφιοι για βραβεία GRAMMY, μέλη του Pandora Billionaires Club και πολυπλατινένιοι rockers έχουν ένα αθάνατο πνεύμα που τους κατατάσσει στην κατηγορία μίας από τις πιο επιτυχημένες ροκ μπάντες της σύγχρονης εποχής. 

Το 2019 οι Skillet κέρδισαν 2 φορές βραβείο GRAMMY®️, πούλησαν πάνω από 17 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και πήραν βραβείο Billboard Music Award για το διπλό πλατινένιο Awake. Το single τους "Monster" έγινε 5 φορές πλατινένιο και παραμένει στην κατηγορία ως ένα από τα πιο δημοφιλή ροκ τραγούδια όλων των εποχών. Το Unleashed του 2016 βρέθηκε στο #3 του Billboard Top 200. Το single "FeelInvincible” χτύπησε την πρωτιά στο Rock Radio, σπάζοντας 643 εκατομμύρια audiostreams παγκοσμίως και έγινε δύο φορές πλατινένιο.

Το Unleashed αποτελεί το τέταρτο συνεχόμενο άλμπουμ των Skillet που έγινε χρυσό και 2 φορές πλατινένιο.

Η κυκλοφορία το 2019 του άλμπουμ Victorious περιλάμβανε το κορυφαίο hit"Legendary" το οποίο ταυτίστηκε με το όνομά του με πάνω από 108 εκατομμύρια streams. Μέχρι σήμερα, εννέα πρωτότυπα tunes κέρδισαν την αναγνώριση της RIAA μαζί με WWE, Marvel, ESPN και NFL.

Κάνοντας sold out συναυλίες στις αρένες σε 26 χώρες σε τέσσερις ηπείρους, οι Skillet εμφανίστηκαν στο CONAN και βγήκαν σε πρωτοσέλιδα των USA Today και The New York Times. 

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ