Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Rockwave Nights: Rotting Christ και Varathron στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Rotting Christ
© Τάσος Ανέστης

Το Rockwave παρουσιάζει την ιστορική ελληνική black metal μπάντα για πρώτη φορά, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 29 Ιουνίου 2024 στη μοναδική της εμφάνιση στην Αθήνα σε ένα ξεχωριστό show που ετοιμάζεται αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη συναυλία.

Οι Rotting Christ σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι μια από τις κορυφαίες και πιο αναγνωρισμένες μπάντες της metal σκηνής παγκοσμίως. Εδώ και πολλά χρόνια συγκινούν τα πλήθη τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Τo 1987, οι έφηβοι τότε Σάκης & Θέμης Τόλης σίγουρα δεν γνώριζαν το μέγεθος που θα έπαιρνε η νεοσύστατη μπάντα που έφτιαξαν και που ονόμασαν Rotting Christ. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει 13 albums με δίσκους σταθμούς όπως το “Thy Mighty Contract”, “Non Serviam”, “Triarchy of the Lost Lovers” με πιο πρόσφατο το φετινό τους άλμπουμ “Pro Xristou”.

Ο ήχος των Rotting Christ παρόλο που συνεχώς εξελίσσεται από κυκλοφορία σε κυκλοφορία καταφέρνει να είναι απολύτως αναγνωρίσιμος. Έχουν περιοδεύσει σε όλες τις γωνιές της γης, πραγματοποιώντας περισσότερες από 2.000 συναυλίες. Οι Rotting Christ στην ιστορική εμφάνισή τους στο Λυκαβηττό το Σάββατο 29 Ιουνίου θα έχουν μαζί τους ως special guest τους μοναδικούς Varathron.

Μια μπάντα που έχει το δικό της πιστό κοινό θα ανέβει στη σκηνή του αγαπημένου λόφου για μια μνημειώδη metal γιορτή.

Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού για τις ημέρες και ώρες των συναυλιών θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και σε ταξί για επιβίβαση/αποβίβαση.
Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus, το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19:00 έως τις 21:30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας των συναυλιών, το shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το Θέατρο.
Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.