Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

«Εδώ είναι… του Ρασούλη» στη Σφίγγα

«Εδώ είναι… του Ρασούλη» στο Θέατρο Άλσος

Μια παράσταση – αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Μανώλη Ρασούλη, με το χαρακτηριστικό τίτλο «Εδώ είναι του Ρασούλη» και τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών και μουσικών, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το αθηναϊκό κοινό στην αγαπημένη Μουσική Σκηνή «Σφίγγα».

Τραγουδοποιός, ερμηνευτής, συγγραφέας και δημοσιογράφος, με δεκάδες αγαπημένα τραγούδια, εκατοντάδες άρθρα, ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αφιερώματα, έχει χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους στιχουργούς των τελευταίων ετών. Εμβληματικά τραγούδια του έχουν ερμηνευθεί από σημαντικούς καλλιτέχνες και πολλά από αυτά διαμόρφωσαν μουσικά την εποχή τους.

Στα επιλεγμένα αφιερώματα που γίνονται ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμμετέχουν φίλοι, συνοδοιπόροι, συνεργάτες, καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από το έργο και την προσωπικότητά του και βρέθηκαν πολύ κοντά στο πνεύμα του Μανώλη Ρασούλη αλλά και η νεότερη γενιά που παίρνει τη σκυτάλη και δίνει το δικό της στίγμα σε αγαπημένα κομμάτια. Στο αφιέρωμα «Εδώ είναι του Ρασούλη» ακούγονται σημαντικά και πασίγνωστα τραγούδια του.