Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μίλτος Πασχαλίδης στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Μίλτος Πασχαλίδης - «Αυτοί μου λείπουν πιο πολύ…» Ο Μίλτος Πασχαλίδης για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου, σε μια συναυλία που φέρει τη δική της συγκινητική ιστορία και επιφυλάσσει σε όλους μας απρόσμενες συναντήσεις. Μια βραδιά αφιερωμένη σ’ αυτούς που λείπουν πιο πολύ… Μπλέκει τα τραγούδια του με τα δικά τους και στήνει ένα γλέντι σαν να είναι όλοι τους παρόντες. «Όχι νοσταλγίες και μνημόσυνα. Μόνο γλέντι».

76184-153495.jpg

Μίλτος Πασχαλίδης - «Αυτοί μου λείπουν πιο πολύ…»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου, σε μια συναυλία που φέρει τη δική της συγκινητική ιστορία και επιφυλάσσει σε όλους μας απρόσμενες συναντήσεις. Μια βραδιά αφιερωμένη σ’ αυτούς που λείπουν πιο πολύ…

Μπλέκει τα τραγούδια του με τα δικά τους και στήνει ένα γλέντι σαν να είναι όλοι τους παρόντες. «Όχι νοσταλγίες και μνημόσυνα. Μόνο γλέντι».

Toν Μίλτο Πασχαλίδη τη βραδιά αυτή συνοδεύουν η Μιρέλα Πάχου στο πιάνο ακορντεόν και τραγούδι, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά και την ενορχήστρωση.

Ο τραγουδοποιός επιφυλάσσει εκπλήξεις στο κοινό με τη συμμετοχή φίλων του τραγουδοποιών και τραγουδιστών.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ώρα: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: € 10,00

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: € 12,00