Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Αφιέρωμα στον Ennio Morriccone από τους Ensemble Le Muse

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου συνθέτη για το σινεμά με ένα ιδιαίτερο συμφωνικό σύνολο από την Ιταλία

Αφιέρωμα στον Ennio Morriccone από τους Ensemble Le Muse

Ο Εnnio Morricone υπήρξε ο κορυφαίος κινηματογραφικός συνθέτης του 20ου αιώνα, συνθέτοντας μουσική για μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως  “Για μια χούφτα δολάρια”, “Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος”, “Κάποτε στη Δύση”,  “Σάκκο και Βαντζέτι”, “Κάποτε στην Αμερική”, “Σινεμά ο Παράδεισος”, “Η Αποστολή”, “Οι μισητοί Οκτώ” και άλλες πολλές.

Αυτές τις μαγικές μελωδίες θα μας θυμίσει η βραβευμένη αποκλειστικά γυναικεία ορχήστρα από την Ιταλία "Ensemble Le Muse" σε μια συναυλία στο Faliro Summer Theater με τα αντίστοιχα κινηματογραφικά αποσπάσματα να προβάλλονται σε οθόνη πάνω στη σκηνή.

Μια παράσταση, ένα αξεπέραστο ταξίδι στην τέχνη ενός από τους μεγαλύτερους συνθέτες του εικοστού αιώνα.

Οι Ensemble Le Muse προέρχονται από την φημισμένη ορχήστρα "Rondo Veneziano", είναι ένα εξ ολοκλήρου γυναικείο σύνολο που δημιουργήθηκε από μουσικούς που αναπτύχθηκαν καλλιτεχνικά σε εθνικές και διεθνείς ορχήστρες.

Εναλλάσσουν τη συναυλιακή τους καριέρα με διδασκαλία σε ιταλικές μουσικές ακαδημίες και μουσικά σχολεία.

Το σχήμα αποτελείται από κλασικούς μουσικούς, με σκοπό την αντήχηση ήχων όσο το δυνατόν πιο κοντά στο αρχικό θέμα του Morricone, & από την τραγουδίστρια Angelica De Paoli. Κατευθύνεται από τον μαέστρο, διευθυντή & ιδρυτή της ορχήστρας Andrea Albertini.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Αφιέρωμα στον Ennio Morriccone από τους Ensemble Le Muse
Αφιέρωμα στον Ennio Morriccone από τους Ensemble Le Muse
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ VIP: 35€, Α Ζώνη: 30€, Β Ζώνη: 25€, Γ Ζώνη: 20€, Δ Ζώνη: 15€