Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" - Γλυκερία - Λάκης Χαλκιάς στο Θέατρο Πέτρας

Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" συναντά τη Γλυκερία & τον Λάκη Χαλκιά. Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", ιδρύθηκε πριν από 17 χρόνια από μουσικούς- συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους μουσικούς και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας.

73699-148679.jpg

Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" συναντά

τη Γλυκερία & τον Λάκη Χαλκιά.

Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης", ιδρύθηκε πριν από 17 χρόνια από μουσικούς- συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους μουσικούς και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας.

Η Γλυκερία και ο Λάκης Χαλκιάς δυο σπουδαίοι λαϊκοί τραγουδιστές συναντιούνται με την ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη. Στη συναυλία θα ακουσθούν τα ωραιότερα και γνωστότερα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, λαϊκά, ζεϊμπέκικα, επαναστατικά αλλά και λυρικές μελαγχολικές εξαίσιες μελωδίες του συνθέτη.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αναβάλλεται, λόγω πρόβλεψης για ακραία καιρικά φαινόμενα, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, συναυλία της Λαϊκής ορχήστρας "Μίκης Θεοδωράκης" με την Γλυκερία, τον Λάκη Χαλκιά και τη Μπέττυ Χαρλαύτη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Οι συντελεστές της παράστασης ανανεώνουν το ραντεβού με το κοινό σε νέα ημερομηνία και χώρο, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στο Βοτανικός Live Stage (Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση, Κασσάνδρας 19).

Οι διοργανωτές συνιστούν στο κοινό να κρατήσει τα εισιτήρια του, τα οποία και θα ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία.

Η προπώληση συνεχίζεται.

Προπώληση και τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής

9 ευρώ από 1η Ιουλίου έως 31 Ιουλίου

12 ευρώ από 1 Αυγούστου έως 17 Σεπτεμβρίου

15 ευρώ στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας

Σημεία Προπώλησης

www.viva.gr

11876

Public, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου,

Seven Spots. 11876, IANOS, Reload Stores

ΣΙΝΕ Πετρούπολης

25ης Μαρτίου 168 (Λεωφόρος Πετρουπόλεως)

Τηλ: 210 5012 391

Ρότα Art Coffee Community

Σόλωνος 124, Αθήνα

Σαν Άλλοτε

Δεκελείας 132 Α, Νέα Φιλαδέλφεια