Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Quilombo στο Άλσος Βεϊκου

Οι Quilombo συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και δίνουν στο Θέατρο του Άλσους Βεϊκου μια παράσταση επετειακού χαρακτήρα και φυσικά-όπως πάντα- ένα ξέφρενο πάρτι. Καλούν όλους όσους τόσα χρόνια χόρεψαν, ξενύχτησαν, αφέθηκαν στη σαγήνη της samba και των αφρικάνικων ρυθμών. "Η πίστη ότι ο κόσμος είναι καλύτερος όταν τον μοιράζεσαι" όπως λένε τα μέλη της ομάδας, "μας οδήγησε φέτος να ενώσουμε τα διαφορετικά εργαστήρια του Quilombo σε μια ενιαία παράσταση με τίτλο “Movimentos Unidos” (κινήσεις συνδεδεμένες)."

71813-144630.jpg

Οι Quilombo συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και δίνουν στο Θέατρο του Άλσους Βεϊκου μια παράσταση επετειακού χαρακτήρα και φυσικά-όπως πάντα- ένα ξέφρενο πάρτι. Καλούν όλους όσους τόσα χρόνια χόρεψαν, ξενύχτησαν, αφέθηκαν στη σαγήνη της samba και των αφρικάνικων ρυθμών.

"Η πίστη ότι ο κόσμος είναι καλύτερος όταν τον μοιράζεσαι" όπως λένε τα μέλη της ομάδας, "μας οδήγησε φέτος να ενώσουμε τα διαφορετικά εργαστήρια του Quilombo σε μια ενιαία παράσταση με τίτλο “Movimentos Unidos” (κινήσεις συνδεδεμένες)."

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη συνεργασία των εργαστηρίων Samba Batucada και Samba reggae, της Capoeira/Cenzala, του αφρικάνικου χορού, του σωματικού θεάτρου και των κουβανέζικων κρουστών/Comparsa.

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Ώρα έναρξης: 20:30... ακριβώς

Είσοδος ελεύθερη