Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

“Πάντα εδώ...”, όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου , που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δρόμο. Με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής με ανοιχτό ορίζοντα και πολλά χιλιόμετρα ακόμα.

71800-144601.jpg

“Πάντα εδώ...”, όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου , που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δρόμο. Με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής με ανοιχτό ορίζοντα και πολλά χιλιόμετρα ακόμα.

Opening act: Οι εκρηκτικοί 1550, φορτισμένοι με αστείρευτη rock ενέργεια παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι «Εγώ είμαι για σένα», ένα κάλεσμα για ενότητα στον φίλο, σύντροφο, αδερφό, συνάνθρωπό μας. Γιατί πραγματικά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και μόνο μαζί μπορούμε.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ώρα 21.00

Tιμή εισιτηρίων: προπώληση: 10€ , ταμείο ημέρα συναυλίας: 13€.

*Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που θα συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν.