Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Σταύρος Σιόλας στο Black Duck Garden

Ο Σταύρος Σιόλας live στο “Black Duck Garden” Μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές της γενιάς του, ο Σταύρος Σιόλας που το 2006 ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι του «Της Άρνης το νερό» (1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας), και που τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, έρχεται στο «Black Duck Garden».

71735-144520.jpg

Ο Σταύρος Σιόλας live στο “Black Duck Garden”

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές φωνές της γενιάς του, ο Σταύρος Σιόλας που το 2006 ξεχώρισε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι του «Της Άρνης το νερό» (1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας), και που τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο στο τραγούδι «Χωρίς Εσένα», ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, έρχεται στο «Black Duck Garden».

Στον ατμοσφαιρικό χώρο του κήπου θα ξεκινήσει ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια από το άλμπουμ "Διόδια" μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκι. Φυσικά δε θα λείπουν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο, λαϊκό και διεθνές ρεπερτόριο.

Μαζί με τον Λουκά Αγγελίνα στο πιάνο και τη Σοφία Μουλακάκη στο ακορντεόν.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ώρα 21:30

Είσοδος ελεύθερη