Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Βlue Pitch + Radio Blast + Playground Theory + guests στο six d.o.g.s

71413-143831.jpg

Βlue Pitch + Radio Blast + Playground Theory Live

w/ some VERY special guests

Οι Blue Pitch κινούνται στον χώρο της αφροαμερικάνικης αυτοσχεδιαστικής μουσικής από την δεκαετία του '30 εώς σήμερα. Jazz standards, θέματα από musical, τραγούδια και ορχηστικά μέρη, συνθέτουν το πρόγραμμα τους σχήματος. Το κουαρτέτο αποτελείται από τον Χρήστο Τσιφτσή στην φωνή, Χάρη Μπότση στο πιάνο, Μιχάλη Καλαντζή στο κοντραμπάσο και τον Θοδωρή Χριστοδούλου στα τύμπανα.

Το live project Radio Blast αποτελεί την σύμπραξη των Diaman (keyboards / samples) και Slamming Stick (drums). Το ιδιόμορφο αυτό ντουέτο χτυπάει με ήχους και "dirty" κόλπα, συνδέοντας την electro νοσταλγία των 90s με μια ωμότερη προσέγγιση, σε ένα non-stop mix.

Οι Playground Theory δημιουργήθηκαν το 2009 και αυτή την στιγμή αποτελούνται από τους Μάρσια Ισραηλίδη (φωνητικά, πλήκτρα), Βαγγέλη Κατσουλάκη (τύμπανα), Δημήτρη Νέγκα (πλήκτρα), Κώστα (Slam) Επιτρόπουλο (κιθάρα) και Θάνο Μαλεσιάδα (μπάσο). Η μουσική τους είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, καλά κρυμμένους φόβους και την αίσθηση του να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το κεφάλι προς τα κάτω. Ηλεκτρονικές φράσεις συνδυάζονται με απόκοσμες μελωδίες και δημιουργούν μία εσωτερική ένταση που αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο στα τραγούδια τους. Οι ονειρικές μελωδίες στα γυναικεία φωνητικά έρχονται σε αντίστιξη με τους συχνά οξύμωρους στίχους, που λειτουργούν άλλοτε αρμονικά και άλλοτε αντιφατικά, έτσι όπως πλαισιώνονται από ποικιλόχρωμους και χαρακτηριστικούς ρυθμούς. Από την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους “Speaking Of Secrets” (Puzzlemusik, Οκτώβριος 2013) έχουν δώσει πολλές συναυλίες στην Αθήνα (TAF, Floral, six d.o.g.s, Death Disco κ.α.) και έχουν συμμετάσχει σε επιλεγμένα φεστιβάλ (Blow Up - Χανιά, Μέρες Μουσικής – Αθήνα).

Spoiler Alert:

Μεταξύ των guests της βραδιάς, μια μπάντα-έκπληξη θα κάνει την εμφάνισή της γεμίζοντας το χώρο καυτή λάβα.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ώρα 21.00

Eίσοδος: 5 ευρώ (για φιλανθρωπικό σκοπό)