Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Φωτεινή Βελεσιώτου - Βαγγέλης Καζαντζής στο Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων

Φωτεινή Βελεσιώτου - Βαγγέλης Καζαντζής : «Έξω απ’τα μέτρα» Η δωρική «ροκ ρεμπέτισσα» όπως πολλοί την αποκαλούν, με αύρα παλιάς εποχής, Φωτεινή Βελεσιώτου συναντά τον Βαγγέλη Καζαντζή, για μια μοναδική συναυλία «έξω απ’τα μέτρα», στην αυλή του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη. Μετά από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ο καθένας με την μπάντα του συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι αυτή τη φορά ενώνοντας τις δυνάμεις τους.

70919-142870.jpg

Φωτεινή Βελεσιώτου - Βαγγέλης Καζαντζής : «Έξω απ’τα μέτρα»

Η δωρική «ροκ ρεμπέτισσα» όπως πολλοί την αποκαλούν, με αύρα παλιάς εποχής, Φωτεινή Βελεσιώτου συναντά τον Βαγγέλη Καζαντζή, για μια μοναδική συναυλία «έξω απ’τα μέτρα», στην αυλή του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη.

Μετά από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ο καθένας με την μπάντα του συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι αυτή τη φορά ενώνοντας τις δυνάμεις τους.

Στη συναυλία θα ακούσουμε τραγούδια από τη προσωπική δισκογραφία και των δυο αλλά και διασκευές αγαπημένων κομματιών από την ελληνική δισκογραφία.

Το σάζι και η κιθάρα του Βαγγέλη, η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής, το κλαρίνο, η γκάιντα και τα άλλα πνευστά του Δημήτρη, το κοντραμπάσο του Διονύση και τα κρουστά του Γιώργου συναντούνται με έναν μοναδικό τρόπο και μας υπόσχονται ένα αξέχαστο μελωδικό ταξίδι.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ώρα 20.30

Είσοδος: 10 ευρώ / 7 ευρώ μειωμένο