Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) στο ΟΑΚΑ

"Μια χώρα, μια φωνή": Η μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντέννα για τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» Τραγουδούν: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), Μελίνα Ασλανίδου. Το επιτυχημένο τηλεοπτικό talent show "The Voice" γίνεται αφορμή για αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τις φωνές των δημοφιλών τραγουδιστών/coaches να ενώνονται με αυτές των φίλων τους σε μία μεγάλη βραδυά.

70669-142331.jpg

"Μια χώρα, μια φωνή":

Η μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντέννα για τους σκοπούς του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή»

Τραγουδούν: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), Μελίνα Ασλανίδου.

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό talent show "The Voice" γίνεται αφορμή για αυτή τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τις φωνές των δημοφιλών τραγουδιστών/coaches να ενώνονται με αυτές των φίλων τους σε μία μεγάλη βραδυά.

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ώρα 21.30

Εισιτήριο 7 ευρώ