Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Δημήτρης Κογιάννης & Ανδριανός Παπαμάρκου, "Aldebaran", στον Ιανό

Δημήτρης Κογιάννης & Ανδριανός Παπαμάρκου, "Aldebaran" Ο Δημήτρης Κογιάννης και ο Ανδριανός Παπαμάρκου έρχονται στον ΙΑΝΟ για την παρουσίαση του βιβλίου-CD με τίτλο Aldebaran που κυκλοφορεί από την εταιρία Μικρός Ήρως . Πρόκειται για δώδεκα μελοποιημένα ποιήματα των Κώστα Βάρναλη, Κώστα Καρυωτάκη, Κλείτου Κύρου, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Βύρωνα Λεοντάρη, Κώστα Ουράνη, Μαρίας Πολυδούρη, Ρώμου Φιλύρα.

69095-139155.jpg

Δημήτρης Κογιάννης & Ανδριανός Παπαμάρκου, "Aldebaran"

Ο Δημήτρης Κογιάννης και ο Ανδριανός Παπαμάρκου έρχονται στον ΙΑΝΟ για την παρουσίαση του βιβλίου-CD με τίτλο Aldebaran που κυκλοφορεί από την εταιρία Μικρός Ήρως .

Πρόκειται για δώδεκα μελοποιημένα ποιήματα των Κώστα Βάρναλη, Κώστα Καρυωτάκη, Κλείτου Κύρου, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Βύρωνα Λεοντάρη, Κώστα Ουράνη, Μαρίας Πολυδούρη, Ρώμου Φιλύρα.

Στην παρουσίαση θα τραγουδήσουν οι: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Καίτη Κουλλιά, Λένα Αλκαίου, Δημήτρης Καρράς Μαρία Κουταβά, Βιολέτα Φιλίππου, Δημητράκης Ramone, Αδριανός Παπαμάρκου.

Πρόλογο στο βιβλίο έχει κάνει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Στην εκδήλωση θα προλογίσει ο Κώστας Φασουλάς στιχουργός-εμψυχωτής και ο εκδότης και παραγωγός του δίσκου Άγγελος Σφακιανάκης.

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ώρα 18.00

Είσοδος ελεύθερη

Η παράσταση θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30