Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ty Segall + The Callas στο AN Club

O Ty Segal είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της αναβίωσης του garage rock στην Βόρεια Καλιφόρνια. Και επειδή τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε να τους ξαναβλέπουμε, είναι χαρά μας να υποδεχτούμε τον Ty και την μπάντα του για δεύτερη φορά στην Αθήνα. Οπλισμένος πλέον με μία ακόμα διάσταση στην μουσική του, περιμένουμε με ανυπομονησία την εμφάνιση ενός ούτως η άλλως πολυδιάστατου και ακούραστου καλλιτέχνη με έφεση στις εντυπωσιακές live εμφανίσεις. Και κάτι μας λέει ότι δεν πρόκειται, και πάλι, να απογοητευτούμε.

68905-138685.jpg

O Ty Segal είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της αναβίωσης του garage rock στην Βόρεια Καλιφόρνια. Και επειδή τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε να τους ξαναβλέπουμε, είναι χαρά μας να υποδεχτούμε τον Ty και την μπάντα του για δεύτερη φορά στην Αθήνα.

Οπλισμένος πλέον με μία ακόμα διάσταση στην μουσική του, περιμένουμε με ανυπομονησία την εμφάνιση ενός ούτως η άλλως πολυδιάστατου και ακούραστου καλλιτέχνη με έφεση στις εντυπωσιακές live εμφανίσεις. Και κάτι μας λέει ότι δεν πρόκειται, και πάλι, να απογοητευτούμε.

Την συναυλία του Ty Segall θα ανοίξουν οι The Callas, φρέσκοι από την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου Am I Vertical? (Inner Ear, 2013) σε παραγωγή του Jim Sclavunos (έχει πολύ ωραίο μούσι)

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Πόρτες: 21:00

Προπώληση: 14 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) και 17 ευρώ

Είσοδος: 20 ευρώ

Σημεία προπώλησης: Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου,ΙΑΝΟΣ

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ