Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Jazz Big Day: Kenny Barron Trio στο Μέγαρο Μουσικής

JAZZ & WORLD MUSIC Συναυλίες, workshops, πωλητήριο δίσκων, βιβλίων και memorabilia, happenings. Tο Μέγαρο ανοίγει τις πόρτες του για μια ακόμη φορά στην Τζαζ μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2010 με το ολοήμερο αφιέρωμα στην λάτιν τζαζ. Η φετινή διοργάνωση δίνει έμφαση στην Ελληνική Μουσική Σκηνή, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα ονόματα από όλες τις γενιές και εκφράσεις, ενώ δεν θα λείπουν και διάσημοι μουσικοί από τη διεθνή σκηνή όπως ο αμερικανός πιανίστας Kenny Barron και ο νεωτεριστής Ισραηλινός Gilad Atzmon.

67354-135826.jpg

JAZZ & WORLD MUSIC

Συναυλίες, workshops, πωλητήριο δίσκων, βιβλίων και memorabilia, happenings. Tο Μέγαρο ανοίγει τις πόρτες του για μια ακόμη φορά στην Τζαζ μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2010 με το ολοήμερο αφιέρωμα στην λάτιν τζαζ.

Η φετινή διοργάνωση δίνει έμφαση στην Ελληνική Μουσική Σκηνή, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα σημαντικότερα ονόματα από όλες τις γενιές και εκφράσεις, ενώ δεν θα λείπουν και διάσημοι μουσικοί από τη διεθνή σκηνή όπως ο αμερικανός πιανίστας Kenny Barron και ο νεωτεριστής Ισραηλινός Gilad Atzmon.

Tο Μέγαρο θα «είναι» ΤΖΑΖ για μια ολόκληρη μέρα!

Τα μπαρ θα λειτουργούν σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Workshops:

10:00 – 10:30 Μηνάς I. Αλεξιάδης

10:30 – 11:00 Δήμος Δημητριάδης

11:00 – 12:00 Gilad Atzmon

14:00 – 16:00 Kenny Barron

(Η συμμετοχή στα workshops είναι δωρεάν)

Kenny Barron Trio

«Ένας από τους κορυφαίους πιανίστες της τζαζ στον κόσμο» σύμφωνα με τους Los Angeles Times, «Ο πιο λυρικός πιανίστας των ημερών μας» σύμφωνα με το Jazz Weekly, ο Kenny Barron διαθέτει την απαράμιλλη ικανότητα να καθηλώνει το κοινό με ένα άψογο και μελωδικό παίξιμο όσο και με τους ρυθμούς του, που ξεσηκώνουν.

Σάββατο 31 Μαϊου 2014

Ώρα 21.00

Χώρος: Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Τιμές:

Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 6,5

Πολύτεκνοι, 65+: € 8,5

Ζώνη Γ: € 11

Ζώνη Β: € 20

Ζώνη Α: € 28

Διακεκριμένη Ζώνη: € 40