Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Τάνγκο με άρωμα Ελλάδας στην Τεχνόπολη

Το Τάνγκο με άρωμα Ελλάδας σε φόντο Κόκκινο! (Tango in Red Major). Έντονο, δυναμικό, ζωηρό, παθιασμένο. Είναι το Τάνγκο της Σαγήνης. «Είναι ένα εμβληματικό χρώμα στο Τάνγκο το οποίο συνδέεται με το πάθος, την αγάπη, τη Ζωή, το αίμα στο σώμα μας. Το χρώμα της ρίζας του chakra που μας συνδέει με τη Γη. Όπως ακριβώς και ένας δημοφιλής χορός, όπως το Τάνγκο, το κάνει!».

66961-135150.jpg

Το Τάνγκο με άρωμα Ελλάδας σε φόντο Κόκκινο! (Tango in Red Major). Έντονο, δυναμικό, ζωηρό, παθιασμένο. Είναι το Τάνγκο της Σαγήνης.

«Είναι ένα εμβληματικό χρώμα στο Τάνγκο το οποίο συνδέεται με το πάθος, την αγάπη, τη Ζωή, το αίμα στο σώμα μας. Το χρώμα της ρίζας του chakra που μας συνδέει με τη Γη. Όπως ακριβώς και ένας δημοφιλής χορός, όπως το Τάνγκο, το κάνει!».

Αυτά δηλώνει ο δημιουργός και σκηνοθέτης του “Tango in Red Major”, Gustavo Russo, για τη νέα μουσικο-χορευτική του παραγωγή που θα παρουσιάσει το φετινό καλοκαίρι στην Τεχνόπολη. Ο ευρηματικός χορογράφος μαζί με την παρτενέρ του Samantha Garcia και 14 χορευτές επί σκηνής μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες, η Χλόη και ο Δημήτρης, θα παρουσιάσουν μία εξαιρετική παράσταση γεμάτη πάθος.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 18€

Καθήμενοι:

Ειδική προνομιακή τιμή μέχρι 31 Μαϊου: 20€

Από 1 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια της προπώλησης: 25€

Στο ταμείο την ημέρα της παράστασης: 30€

VIP θέσεις (περιορισμένος αριθμός μπροστά στην σκηνή): 35€

Φοιτητές/άνεργοι-με την επίδειξη της ταυτότητας: 12€ (ειδική τιμή γενικής εισόδου)

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

Viva.gr- 11876 - Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου - Seven Spots - Public - IANOS