Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Playground Theory & Lower Cut στο Bios

Η Puzzlemusik καλωσορίζει στο δυναμικό της τους Lower Cut! Το πενταμελές συγκρότημα από την Αθήνα έρχεται να προστεθεί στο roster της Puzzlemusik και να συμπληρώσει το αγγλόφωνο τμήμα της το οποίο περιλαμβάνει ακόμη τους Θεσσαλονικείς Jane Doe και τους Αθηναίους Playground Theory. Σε αυτήν την πρώτη συναυλία με τα «χρώματα» της Puzzlemusik οι Lower Cut θα μας παρουσιάσουν τα τραγούδια του ντεμπούτου άλμπουμ τους που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

66447-133956.jpg

Η Puzzlemusik καλωσορίζει στο δυναμικό της τους Lower Cut!

Το πενταμελές συγκρότημα από την Αθήνα έρχεται να προστεθεί στο roster της Puzzlemusik και να συμπληρώσει το αγγλόφωνο τμήμα της το οποίο περιλαμβάνει ακόμη τους Θεσσαλονικείς Jane Doe και τους Αθηναίους Playground Theory.

Σε αυτήν την πρώτη συναυλία με τα «χρώματα» της Puzzlemusik οι Lower Cut θα μας παρουσιάσουν τα τραγούδια του ντεμπούτου άλμπουμ τους που βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Μαζί με τους Lower Cut θα εμφανιστούν και οι Playground Theory που εκτός από τα ήδη αγαπημένα τραγούδια του περσινού ντεμπούτου τους Speaking of Secrets θα μας παρουσιάσουν και νέο υλικό σε μια πρώτη επαφή με την πιθανή νέα τους κατεύθυνση.

Η συναυλία γίνεται με ελεύθερη είσοδο, ενώ προς το τέλος της βραδιάς μέλη και των δύο συγκροτημάτων θα μοιραστούν τη σκηνή και θα παίξουν μαζί το τελευταίο τραγούδι της συναυλίας.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ελεύθερη Είσοδος

Ώρα έναρξης: 21.30