Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Νίκος Ξυδάκης & Διονύσης Καψάλης στον Ιανό

Νίκος Ξυδάκης & Διονύσης Καψάλης, "Ιωβηλαίο" Έκτακτη συμμετοχή Εκδόσεις ΑΓΡΑ Πάνω από είκοσι χρόνια ο Νίκος Ξυδάκης γράφει μουσική, πότε πάνω σε ποιήματα του Διονύση Καψάλη και άλλοτε για ποιητικά κείμενα, ειδικά γραμμένα για να μελοποιηθούν. Αυτή την μουσική συνομιλία και κοινή διαδρομή θα παρουσιάσουν με παλαιότερα μελοποιημένα ποιήματα, αλλά και νέα ανέκδοτα τραγούδια, καθώς και βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από παραστάσεις, ηχογραφήματα, κείμενα και αφηγήσεις. Θα συμμετέχουν ο Δ. Μαρωνίτης, η Όλια Λαζαρίδου και η Λυδία Φωτοπούλου.

66400-133794.JPG

Νίκος Ξυδάκης & Διονύσης Καψάλης, "Ιωβηλαίο"

Έκτακτη συμμετοχή Εκδόσεις ΑΓΡΑ

Πάνω από είκοσι χρόνια ο Νίκος Ξυδάκης γράφει μουσική, πότε πάνω σε ποιήματα του Διονύση Καψάλη και άλλοτε για ποιητικά κείμενα, ειδικά γραμμένα για να μελοποιηθούν. Αυτή την μουσική συνομιλία και κοινή διαδρομή θα παρουσιάσουν με παλαιότερα μελοποιημένα ποιήματα, αλλά και νέα ανέκδοτα τραγούδια, καθώς και βιντεοσκοπημένα στιγμιότυπα από παραστάσεις, ηχογραφήματα, κείμενα και αφηγήσεις.

Θα συμμετέχουν ο Δ. Μαρωνίτης, η Όλια Λαζαρίδου και η Λυδία Φωτοπούλου.

Εκτάκτως: Δημήτρης Μαγκριώτης βιολοντσέλο, Τίνα Δεσσύλα όμποε, o νέος συνθέτης Ηλίας Βαμβακούσης και η Νανά Μπινοπούλου. Στο πιάνο ο Δημήτρης Μπουζάνης, ο Δημήτρης Χουντής στο σαξόφωνο, ο Φώτης Μυλωνάς στο φλάουτο και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος στα πλήκτρα.

Παρασκευή 16 Μαϊου 2014

Είσοδος: 10€

Ελάχιστη κατανάλωση: 6€

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr/radio/

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00