Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Η μπάντα της Άνοιξης στις 1002 Νύχτες

Η μπάντα της Άνοιξηςαπαρτίζεται από τραγουδιστές, μουσικούς και τραγουδοποιούς που έχουν συνεργαστεί επί σειρά ετών και που έχουν ο καθένας τους μια πλούσια δισκογραφία στο ενεργητικό του. Τραγούδια δικά τους αλλά και άλλων συνθετών, ελληνικά και ξένα, ροκ, μπαλάντες, λάτιν, άλλοτε λυρικά, άλλοτε χιουμοριστικά, μαζί με τον αυθορμητισμό και την ελευθερία έκφρασης, δίνουν πάντα μια αισιόδοξη και κεφάτη ατμόσφαιρα στις εμφανίσεις τους.

66233-133453.JPG

Η μπάντα της Άνοιξηςαπαρτίζεται από τραγουδιστές, μουσικούς και τραγουδοποιούς που έχουν συνεργαστεί επί σειρά ετών και που έχουν ο καθένας τους μια πλούσια δισκογραφία στο ενεργητικό του.

Τραγούδια δικά τους αλλά και άλλων συνθετών, ελληνικά και ξένα, ροκ, μπαλάντες, λάτιν, άλλοτε λυρικά, άλλοτε χιουμοριστικά, μαζί με τον αυθορμητισμό και την ελευθερία έκφρασης, δίνουν πάντα μια αισιόδοξη και κεφάτη ατμόσφαιρα στις εμφανίσεις τους.

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, ο τραγουδοποιόςΤάσος Ποταμιάνοςπροσκαλεί τον συνθέτηΤάσο Μελετόπουλο και τον τραγουδιστήΓιώργοΔημόπουλονα ενώσουν τη φωνή τους με την μπάντα για μια Ανοιξιάτικη πανδαισία.

Παρασκευή 30 Μαϊου 2014

Ώρα 22:30

Eίσοδος €7