Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Σοφία Νοητή στις 1002 Νύχτες

Η ιστορία της τζαζ μέσα από τις φωνές και τα κορυφαία τραγούδια των «μεγάλων κυριών». Μία ονειρική διαδρομή στις πιο σημαντικές τζαζ φωνές του εικοστού αιώνα. Από τα χρόνια της Μπέσι Σμιθ και της Μαχάλια Τζάκσον, μέχρι το εκπληκτικό ρεπερτόριο της Μπίλι Χαλιντέϊ και της Έλα Φιτσζέραλντ κι ως τις σημερινές μεγάλες φωνές. Η Σοφία Νοητή, μία φωνή συνώνυμη με τη φράση «σημαντική Ελληνίδα τραγουδίστρια» (έμπειρη μουσικός και δασκάλα πολλών από τις σύγχρονες ντόπιες τραγουδίστριες) ήταν η πιο έγκυρη επιλογή για ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα.

66206-133425.jpg

Η ιστορία της τζαζ μέσα από τις φωνές και τα κορυφαία τραγούδια των «μεγάλων κυριών». Μία ονειρική διαδρομή στις πιο σημαντικές τζαζ φωνές του εικοστού αιώνα. Από τα χρόνια της Μπέσι Σμιθ και της Μαχάλια Τζάκσον, μέχρι το εκπληκτικό ρεπερτόριο της Μπίλι Χαλιντέϊ και της Έλα Φιτσζέραλντ κι ως τις σημερινές μεγάλες φωνές.

Η Σοφία Νοητή, μία φωνή συνώνυμη με τη φράση «σημαντική Ελληνίδα τραγουδίστρια» (έμπειρη μουσικός και δασκάλα πολλών από τις σύγχρονες ντόπιες τραγουδίστριες) ήταν η πιο έγκυρη επιλογή για ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα.

Η πείρα, η διαδρομή και η υψηλή τέχνη της, εγγυάται μια άκρως συναρπαστική βραδιά με κορυφαία τραγούδια που έγραψαν ιστορία!

Γιώργος Βούρος, πιάνο

Μάνος Λούτας, μπάσο

Σέρα Μπέλλος, ντραμς

Τρίτη, 6 Μάιος 2014

Ώρα 21:30

Είσοδος €5