Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Γλυκερία στο Half Note

Ω γλυκύ μου έαρ... Αυτό το σπαρακτικό μοιρολόϊ της Παναγίας που αποτελεί το πιο συγκλονιστικό θέμα όλων των Ύμνων της Εβδομάδας των Παθών, θα ακούσουμε να ερμηνεύει η Γλυκερία τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στο Half Note, σε μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα, με Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια. Την αυθεντική ερμηνεύτρια θα συνοδεύσει ο κορυφαίος μας σολίστας του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας και πολυμελής ορχήστρα με εξαίρετους μουσικούς: Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: Ούτι Έφη Ζαïτίδου: Κανονάκι Κώστας Φωτιάδης: Κιθάρα

65627-132300.jpg

Ω γλυκύ μου έαρ... Αυτό το σπαρακτικό μοιρολόϊ της Παναγίας που αποτελεί το πιο συγκλονιστικό θέμα όλων των Ύμνων της Εβδομάδας των Παθών, θα ακούσουμε να ερμηνεύει η Γλυκερία τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στο Half Note, σε μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα, με Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια.

Την αυθεντική ερμηνεύτρια θα συνοδεύσει ο κορυφαίος μας σολίστας του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας και πολυμελής ορχήστρα με εξαίρετους μουσικούς:

Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: Ούτι

Έφη Ζαïτίδου: Κανονάκι

Κώστας Φωτιάδης: Κιθάρα

Ζήσης Σκλαβουνάκης: Βιολί

Δημήτρης Καπηλίδης: Πλήκτρα

Πέτρος Πελέλης: Κρουστά

Πόλυς Πελέλης: Μπάσο

Μουσική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

M.Δευτέρα 14 και Μ.Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ωρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ (bar) – 20 ευρώ (σε τραπέζι, Β’ ζώνη) – 25 ευρώ (σε τραπέζι, Α’ ζώνη)

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ