Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

«Το piano στα forte του» με τον Κωνσταντίνο Δεστούνη στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

«Το piano στα forte του» έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάσει τον βιρτουόζο Κωνσταντίνο Δεστούνη σε ρεσιτάλ πιάνου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός». Ο νεαρός σολίστ από την Αθήνα, σπουδάζει στο Mozarteum του Salzburg, έχει βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ έχει κερδίσει πολλούς πανελλήνιους, και εμφανίζεται τακτικά σε ευρωπαϊκές χώρες. Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας.

65280-131451.jpg

«Το piano στα forte του» έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάσει τον βιρτουόζο Κωνσταντίνο Δεστούνη σε ρεσιτάλ πιάνου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Ο νεαρός σολίστ από την Αθήνα, σπουδάζει στο Mozarteum του Salzburg, έχει βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ έχει κερδίσει πολλούς πανελλήνιους, και εμφανίζεται τακτικά σε ευρωπαϊκές χώρες. Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας.

Στις 12 Απριλίου ο Δεστούνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με σονάτες του Beethoven (op. 109), του Προκόφιεφ (έβδομη), του Erich Urbanner (πρώτη σονατίνα), και του Liszt.

Με την ευγενική υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας.

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ώρα 20.30

Τιμές εισιτηρίων: 5 (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ), 10 (γενική είσοδος), 15 (διακεκριμμένη θέση), και 20 (οικογενειακό)