Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Πασχάλης Τόνιος στο Χυτήριο

Τη Μεγάλη Δευτέρα ο Πασχάλης Τόνιος, θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση με τίτλο “Κατάνυξη”. Θα ακουσθούν βυζαντινοί ύμνοι και άσματα, βασισμένα σε βυζαντινές κλίμακες καθώς και αποσπάσματα από τον «Επιτάφιο» του Γιάννη Ρίτσου – Μίκη Θεοδωράκη, ενώ για πρώτη φορά θα ακουσθεί ο «Ύμνος Αγάπης» του Απόστολου Παύλου, σε μελοποίηση Πασχάλη Τόνιου. Συνοδεύουν όργανα στο απόλυτο ύφος της σπουδαίας βυζαντινής μας μουσικής όπως: ούτι, κανονάκι, αρχαιογενές έγχορδο (που παίζει ο ίδιος) και βιολί. Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί

65268-131441.jpg

Τη Μεγάλη Δευτέρα ο Πασχάλης Τόνιος, θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση με τίτλο “Κατάνυξη”. Θα ακουσθούν βυζαντινοί ύμνοι και άσματα, βασισμένα σε βυζαντινές κλίμακες καθώς και αποσπάσματα από τον «Επιτάφιο» του Γιάννη Ρίτσου – Μίκη Θεοδωράκη, ενώ για πρώτη φορά θα ακουσθεί ο «Ύμνος Αγάπης» του Απόστολου Παύλου, σε μελοποίηση Πασχάλη Τόνιου.

Συνοδεύουν όργανα στο απόλυτο ύφος της σπουδαίας βυζαντινής μας μουσικής όπως: ούτι, κανονάκι, αρχαιογενές έγχορδο (που παίζει ο ίδιος) και βιολί.

Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί

Βάσια Βουγιουκλή: ούτι – τραγούδι

Έλενα Βασιλειάδου: κανονάκι

Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ώρα Έναρξης: 9.00 μ.μ.

Είσοδος: 10€ με ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα