Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μπάμπης Παπαδόπουλος «Ακούστικ Σετ» στο Kookoo

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, γνωστός κιθαρίστας, για πολλά χρόνια μέλος της θρυλικής rock μπάντας Τρύπες και στενός συνεργάτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα , του Φλώρου Φλωρίδη, έχει αφήσει το στίγμα του στην Ελληνική μουσική πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια . Θα εμφανιστεί στις 10 Απριλίου με το «Ακούστικ σετ». Ένα καθαρά ακουστικό σχήμα που το αποτελούν, εκτός από τον ίδιο που παίζει ακουστική κιθάρα, ο Φώτης Σιώτας στην βιόλα, ο Μιχάλης Βρέττας στο βιολί, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Δημήτρης Βλαχομήτρος στο μπουζούκι.

65089-131060.jpg

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, γνωστός κιθαρίστας, για πολλά χρόνια μέλος της θρυλικής rock μπάντας Τρύπες και στενός συνεργάτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα , του Φλώρου Φλωρίδη, έχει αφήσει το στίγμα του στην Ελληνική μουσική πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια . Θα εμφανιστεί στις 10 Απριλίου με το «Ακούστικ σετ».

Ένα καθαρά ακουστικό σχήμα που το αποτελούν, εκτός από τον ίδιο που παίζει ακουστική κιθάρα, ο Φώτης Σιώτας στην βιόλα, ο Μιχάλης Βρέττας στο βιολί, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Δημήτρης Βλαχομήτρος στο μπουζούκι.

Tο σχήμα θα παρουσιάσει τα κομμάτια από τους δύο δίσκουςτου Μπάμπη Παπαδόπουλου («Σκηνές απο ένα ταξίδι», Puzzlemusik 2008 και «Απο την σπηλιά του Δράκου», Puzzlemusik 2010) ενορχηστρωμένα ειδικά για αυτό το σχήμα , καθώς και κομμάτια από του νέο του άλμπουμ που θα αρχίσει να ηχογραφείται πολύ σύντομα και θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και πάλι από την Puzzlemusik.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συνθέσει τη μουσική για το soundtrackτης ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη “Το μικρό ψάρι”, που παρουσιάστηκε στο τελευταίο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου. Το soundtrack της ταινίας κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα σε 10” βινύλιο από την Feelgood.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: Προπώληση 8€, Πόρτα 10€, Φοιτητικό 8€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

- Καταστήματα Public

- Ticket Services

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39

Τηλεφωνικά: 210 7234567

Online: www.ticketservices.gr