Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μαρία Λατσίνου στο Cabaret Voltaire

Η Μαρία Λατσίνου άρχισε να εμφανίζεται ως solo artist μόλις πριν έναν χρόνο όταν έκλεισε την αυλαία του προγράμματος του 1ου Puzzlemusik Festival. Η γκάμα των φωνητικών της δυνατοτήτων είναι τέτοια που της επιτρέπει να κινείται άνετα στην περιοχή ανάμεσα στο rock attitude της Janis Joplin και τις τεχνικές που έγιναν ευρύτερα γνωστές από την Σαββίνα Γιαννάτου, ενώ παράλληλα μπορεί να είναι τόσο αισθαντική όσο η Luz Casal και τόσο naïve όσο η Mèlanie Pain.

64639-130190.JPG

Η Μαρία Λατσίνου άρχισε να εμφανίζεται ως solo artist μόλις πριν έναν χρόνο όταν έκλεισε την αυλαία του προγράμματος του 1ου Puzzlemusik Festival.

Η γκάμα των φωνητικών της δυνατοτήτων είναι τέτοια που της επιτρέπει να κινείται άνετα στην περιοχή ανάμεσα στο rock attitude της Janis Joplin και τις τεχνικές που έγιναν ευρύτερα γνωστές από την Σαββίνα Γιαννάτου, ενώ παράλληλα μπορεί να είναι τόσο αισθαντική όσο η Luz Casal και τόσο naïve όσο η Mèlanie Pain.

Το αποτέλεσμα είναι μία σύγχρονη φωνή που έλειπε από την «μετά-talent show» εποχή μας, με θεατρική παρουσία, προτείνει ένα νέο ήχο στο σύγχρονο τραγούδι.

Το σχήμα απαρτίζεται από τους μουσικούς: Μαρία Λατσίνου (φωνή) Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο/πλήκτρα), Αντώνης Σταύρου (ακορντεόν), Γιώργος Λιάπης (μπάσο) και Φοίβος Βαλαβάνης (ντραμς).

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Εισοδος: 3€ επιβάρυνση στο πρώτο ποτό

Ώρα: 22.00