Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

SMA RAG DA & Στάθης Δράκος (Minor Project) στο Passport

SMA RAG DA Guest Act: Στάθης Δράκος (Minor Project) H Sma Rag Da είναι: Με μια σειρά ακουσμάτων που ξεκινούν από τον Alex Turner και καταλήγουν στη Florence + the Machine και τους Foals, αλλά και μια κλασική παιδεία που ξεκίνησε από το μουσικό σχολείο, στο οποίο σπούδασε κρουστά και αγάπησε καλλιτέχνες όπως ο Chopin και ο Debussy, η Sma Rag Da δέχτηκε πολύ γρήγορα το βάπτισμα ως μια νεαρή τραγουδοποιός, η οποία έχει καταφέρει, από τα πρώτα της κιόλας βήματα, να συγκινήσει και να αγαπηθεί.

64605-130088.jpg

SMA RAG DA

Guest Act: Στάθης Δράκος (Minor Project)

H Sma Rag Da είναι: Με μια σειρά ακουσμάτων που ξεκινούν από τον Alex Turner και καταλήγουν στη Florence + the Machine και τους Foals, αλλά και μια κλασική παιδεία που ξεκίνησε από το μουσικό σχολείο, στο οποίο σπούδασε κρουστά και αγάπησε καλλιτέχνες όπως ο Chopin και ο Debussy, η Sma Rag Da δέχτηκε πολύ γρήγορα το βάπτισμα ως μια νεαρή τραγουδοποιός, η οποία έχει καταφέρει, από τα πρώτα της κιόλας βήματα, να συγκινήσει και να αγαπηθεί.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της Sma Rag Da έχει τίτλο «Queen of the Surreal» και κυκλοφόρησε από την Mahayana Records. Διατίθεται σε iTunes, Napster και Spotify.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.30

Τιμές εισιτηρίων: 7 eur (προπώληση) – 9 eur (ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα PUBLIC - Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots -