Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Νύχτες Ραδιοφώνου στο Ίδρυμα Κακογιάννη

63873-128432.jpg

Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο και το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης παρουσιάζουν τις Νύχτες Ραδιοφώνου. Ένα μουσικό και ραδιοφωνικό γεγονός με στόχους την αναζήτηση νέων ιδεών, νέων ήχων και την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί μουσικοί και συγκροτήματα έχουν φέρει μια νέα «ελληνική άνοιξη» στη μουσική μας πραγματικότητα. Πρόθεσή του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο και του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης είναι η προβολή αυτής της νέας μουσικής πραγματικότητας.

Στις Νύχτες Ραδιοφώνου, μία φορά το μήνα το Θέατρο του ΙMK μετατρέπεται σε ραδιοφωνικό στούντιο. Εκεί αναλαμβάνει ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο και μαζί με γνωστούς, καταξιωμένους καλλιτέχνες παρουσιάζουν νέους μουσικούς και καλούν το κοινό να τους γνωρίσει και να τους ενθαρρύνει. Στόχος και σκοπός είναι η ανάδειξη της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το αποτέλεσμα αυτών των μοναδικών συνεργασιών θα αποτυπωθεί σε βινύλιο, η έκδοση του οποίου θα χρηματοδοτείται από τα έσοδα των παραστάσεων.

Παράλληλα το πρόγραμμα θα μεταδίδεται από το ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο, σε πραγματικό χρόνο, προβάλλοντας άμεσα την δουλειά των νέων καλλιτεχνών.

Τις Νύχτες Ραδιοφώνου επιμελείται ο Μάκης Μηλάτος.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ώρα 21:00

Αίθουσα: Θέατρο

Τιμή εισιτηρίου: 7€, ενιαίο