Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

2thebone + Dirty Fuse + Kill The Boss στο six d.o.g.s

63026-126682.jpg

Tην Κυριακή 16 Μαρτίου η σκηνή του six d.o.g.s θα σείεται σε ρυθμούς rockabilly, surf και rock n' roll. 2thebone και Dirty Fuse καλωσορίζουν τους «καινούριους» Kill The Boss σε μια δυνατή βραδιά που εγγυάται γκάζια και φρενήρη χορό.

Οι 2theBone είναι μία τετραμελής μπάντα από την Αθήνα με αποστολή να παίζει live rock nʼ roll. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλές μπάντες τα τελευταία δύο χρόνια, εντός και εκτός Αθηνών και σύντομα ξεκινούν την ηχογράφηση του πρώτου τους υλικό.

Οι Dirty Fuse σχηματίστηκαν το 2008 με σκοπό να εξερευνήσουν τον μανιασμένο κόσμο του surf rock. Με επιρροές από Dick Dale, Ventures, Atlantics, Ramones και Televison, η μουσική τους είναι βασισμένη στην old school surf μουσική των 60's, αποδιδόμενη με την ενέργεια του garage και του punk rock. Με δικές τους κυρίως συνθέσεις ξεκινούν την περιπλάνηση τους στα live bars της Αθήνας σαν τρίο (κιθάρα, μπάσο και τύμπανα). Το 2012 κυκλοφορούν το ομώνυμο full-length CD Dirty Fuse, με το κομμάτι Sunset Beach (απόδοση του Ακρογιαλιές, δειλινά του Β. Τσιτσάνη) να βρίσκει μεγάλη αποδοχή από το ραδιόφωνο και τους djs. Το 2013 συνεχίζουν κυκλοφορώντας το 10" βινύλιο Surfbetika! με αποδόσεις εφτά παλιών ρεμπέτικων τραγουδιών. Χαρακτηριστικό των Dirty Fuse σε όλη τη διάρκεια της πορεία τους είναι η συνεχής και δυναμική παρουσία τους σε live stages.

Οι Kill The Boss είναι μία νεοσύστατη μπάντα που παίζει rockabilly και rock ‘n’ roll διασκευές.

Κυριακή 16 μαρτίου 2014

Ώρα 21.00

Εϊσοδος 5 ευρώ