Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Cosmos: Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ

cosmos kpisn alexia voylgaridoy giorgos petrou
Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ συναντά τη σοπράνο Αλεξία Βουλγαρίδου και τον μαέστρο Γιώργο Πέτρου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ συναντά την παγκοσμίως καταξιωμένη σοπράνο Αλεξία Βουλγαρίδου και τον πολυβραβευμένο μαέστρο Γιώργο Πέτρου για μια διαδρομή σε τέσσερα θαυμαστά μουσικά έργα.

Έχοντας ήδη κατακτήσει τα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου, η Αλεξία Βουλγαρίδου έρχεται στο ΚΠΙΣΝ, καλεσμένη της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, για να ερμηνεύσει τον εμβληματικό κύκλο τραγουδιών του Ρίχαρντ Στράους, Τα τέσσερα τελευταία τραγούδια.

Ο κύκλος του Ρίχαρντ Στράους θα πλαισιωθεί από τρία ακόμη αριστουργήματα, που στο σύνολό τους αποτελούν τον απόηχο του 19ου αιώνα και σηματοδοτούν την απαρχή μιας καινούργιας μουσικής γλώσσας η οποία δεν κρύβει την αγάπη της για τον «ξεπερασμένο» λυρισμό.

Στη μουσική διεύθυνση θα βρίσκεται ο Γιώργος Πέτρου, πολυβραβευμένος μαέστρος με συνεχή διεθνή παρουσία, ακροβατώντας ανάμεσα στα ιμπρεσιονιστικά ηχοχρώματα του Ντεμπυσσύ ("Prélude à l' après midi d'un faune") και του Ραβέλ ("La valse") και στον ρομαντικό λυρισμό του Μάλερ ("Blumine") και του Στράους ("Vier letzte Lieder").

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

cosmos kpisn alexia voylgaridoy giorgos petrou
Cosmos: Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για ηλικίες 6 ετών και άνω. Τιμή εισιτηρίου: 10€ & 5€ (μειωμένο). Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ