Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Trentemøller

62034-124564.jpg

O Trentemøller, ένας από τους χαρισματικότερους μουσικούς και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής την τελευταία δεκαετία, έρχεται στη χώρα μας για δύο μοναδικά live shows, μαζί με τη μπάντα του, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο Gazi Music Hall (Αθήνα).

Γεννημένος στην Κοπεγχάγη, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί τη βάση του, ο Anders Trentemøller είναι υπεύθυνος για ορισμένες από τις ομορφότερες μελωδίες που έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια, καθώς και για τις εξαιρετικές παραγωγές και τα remixes που έχει κάνει σε γνωστά κομμάτια. Συνδυάζοντας ιδανικά indie και electronica, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σεβαστούς και αξιοθαύμαστους μουσικούς και remixers του αιώνα που διανύουμε.

Έχει συνεργαστεί με πολλά σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Moby, Royksopp, The Knife, UNKLE, Franz Ferdinand, Modeselector, Efterklang, Andrew Weatherall και άλλοι), ενώ στο τελευταίο του album, "Lost", συμμετέχουν οι Low, Kazu Makino (Blonde Redhead), Sune Rose Wagner (The Raveonettes), Johnny Pierce (The Drums), Jana Hunter (Lower Dens), Ghost Society, Marie Fisker.

Το καλοκαίρι του 2013, συνόδευσε τους Depeche Mode στο ευρωπαϊκό σκέλος της Delta Machine Tour.

O ήχος του Trentemøller συνδυάζει κινηματογραφικά τοπία με post punk περάσματα και κιθαριστικά riffs από τα 50’s. Σε στιγμές, είναι σα να ακούς τον Duane Eddy και τον Dan Sartain να μονομαχούν ενώ το Βερολίνο φλέγεται. Σε άλλες, ηχεί σαν το καλύτερο album που δεν έβγαλαν ποτέ οι UNKLE.” / NME

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

στο Gazi Music Hall (πρώην Entertainment Stage)

Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τα πρώτα εισιτήρια προπωλούνται προς 20 ευρώ (περιορισμένος αριθμός). Στη συνέχεια, η προπώληση θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων θα διατεθεί προς 50 ευρώ (λεπτομέρειες σύντομα).

Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 30 ευρώ.

Σημεία διάθεσης: καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ