Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Μαρία Φαραντούρη και Φένια Παπαδόδημα στο Γυάλινο Up Stage

"Strange Fruit": Μαρία Φαραντούρη και Φένια Παπαδόδημα. Μέσα από διαφορετικούς δρόμους, μία αυθεντική σχέση με τη jazz μουσική και φιλοσοφία χαρακτηρίζει δύο καλλιτέχνιδες διαφορετικών γενεών. Η Μαρία Φαραντούρη μετά από τη συνεργασία της με τον Charles Loyd, μας αποκαλύπτει το jazz πρόσωπο της, που μέχρι σήμερα είναι γνωστό μόνο εκτός συνόρων. Η Φένια Παπαδόδημα με το κουαρτέτο της, παρουσιάζει δικές της συνθέσεις και ερμηνεύει αγαπημένα standards προσκαλώντας τη Μαρία σ’ ένα ζωντανό και αυτοσχεδιαστικό διάλογο.

60248-120321.JPG

"Strange Fruit": Μαρία Φαραντούρη και Φένια Παπαδόδημα.

Μέσα από διαφορετικούς δρόμους, μία αυθεντική σχέση με τη jazz μουσική και φιλοσοφία χαρακτηρίζει δύο καλλιτέχνιδες διαφορετικών γενεών.

Η Μαρία Φαραντούρη μετά από τη συνεργασία της με τον Charles Loyd, μας αποκαλύπτει το jazz πρόσωπο της, που μέχρι σήμερα είναι γνωστό μόνο εκτός συνόρων.

Η Φένια Παπαδόδημα με το κουαρτέτο της, παρουσιάζει δικές της συνθέσεις και ερμηνεύει αγαπημένα standards προσκαλώντας τη Μαρία σ’ ένα ζωντανό και αυτοσχεδιαστικό διάλογο.

Πολλά και διαφορετικά μουσικά θέματα μεταμορφώνονται μέσα από αυτή τη ζωντανή διαδικασία και οι εξαιρετικοί μουσικοί που πλαισιώνουν τις δύο φωνές, μας ταξιδεύουν κυριολεκτικά μέσα σε μουσικά τοπία απρόσμενα και μεθυστικά.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα 22.00

Τιμή εισιτηρίου: 10 € με ποτό στο bar