Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

«Άκου… τα πλήκτρα!»

59936-119703.JPG

Σε ποια οικογένεια της ορχήστρας ανήκουν τα πληκτροφόρα όργανα; Άλλοι λένε ότι εφόσον βγάζουν ήχο με το χτύπημα των πλήκτρων ανήκουν στα κρουστά, κι άλλοι τα θεωρούν έγχορδα επειδή κρύβουν μέσα τους χορδές. Αυτό και άλλα πολλά θα μάθετε αν έρθετε να τα …δείτε και να τα ακούσετε από κοντά στη σκηνή της Αίθουσας Χρήστος Λαμπράκης, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, σε μία ακόμη προγραμματισμένη εκδήλωση της σειράς «Άκου τα όργανα» που συστήνει στο νεανικό κοινό του Μεγάρου τη συμφωνική ορχήστρα και τις ομάδες οργάνων που την αποτελούν.

Στη διάρκεια αυτού του πρωτότυπου κυριακάτικου πρωινού, ο Χρίστος Παπαγεωργίου, πιανίστας με διεθνείς διακρίσεις και συνεχή καλλιτεχνική παρουσία σε μουσικούς τομείς όπως η σύνθεση, η ερμηνεία, η διδασκαλία, η διεύθυνση ορχήστρας και η παραγωγή ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, θα επιχειρήσει μια οπτικοακουστική περιπλάνηση στο χρόνο και τον ήχο των ποικίλων πληκτροφόρων οργάνων.

INFO: Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, 09/02, 11.30, Γενική Είσοδος €14, €8 μειωμένο (φοιτητές, παιδιά, νέοι έως 25 ετών, συνοδός παιδιών έως 15 ετών)

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ