Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Βασίλης Λέκκας στο Ρυθμό Stage

Ο Βασίλης Λέκκας για μία μοναδική εμφάνιση στο Ρυθμό Stage, Μία μουσική παράσταση με επιλογές από τους σημαντικότερους συνθέτες μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, και ο Γιάννης Μαρκόπουλος που μαζί τους ο Βασίλης Λέκκας συνεργάστηκε δισκογραφικά σε πρώτες εκτελέσεις. Εξίσου σημαντικές είναι οι δισκογραφικές συνεργασίες του Βασίλη Λέκκα, με τους Γιάννη Σπάθα και Γιώργο Τρανταλίδη, εκφραστές της ελληνικής και όχι μόνο μουσικής, που πολλά από τα τραγούδια τους θα ακουστούν στην παράσταση, από την οποία δεν θα λείψουν και ακυκλοφόρητα τραγούδια.

59006-117688.jpg

Ο Βασίλης Λέκκας για μία μοναδική εμφάνιση στο Ρυθμό Stage,

Μία μουσική παράσταση με επιλογές από τους σημαντικότερους συνθέτες μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, και ο Γιάννης Μαρκόπουλος που μαζί τους ο Βασίλης Λέκκας συνεργάστηκε δισκογραφικά σε πρώτες εκτελέσεις.

Εξίσου σημαντικές είναι οι δισκογραφικές συνεργασίες του Βασίλη Λέκκα, με τους Γιάννη Σπάθα και Γιώργο Τρανταλίδη, εκφραστές της ελληνικής και όχι μόνο μουσικής, που πολλά από τα τραγούδια τους θα ακουστούν στην παράσταση, από την οποία δεν θα λείψουν και ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Με την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία αλλά και τη θεατρική εμπειρία που φέρει, μας προσφέρει μια παράσταση που μεταφέρει την ένταση και τη συγκίνηση τραγουδιών που εντάσσονται στην νεότερη μυθολογία του τόπου μας.

Μαζί του οι μουσικοί

Σπήλιος Ζευκιλής: κιθάρα

Τάσος Ζαφειρίου: κιθάρα, μπουζούκι

Νίκος Σπάθας: κιθάρα

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ώρα: 21.00

Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)